تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

صفحه اصلی » وبلاگ » نکات مهم در خصوص ویزای همراه و معرفی انواع آن

ویزای همراه

ویزای همراه

نکات مهم در خصوص ویزای همراه و معرفی انواع آن

هادی طارمی توسط هادی طارمی
اکتبر 3, 2023
در جزئیات مهاجرت
0

اغلب افرادی که مهاجرت می‌کنند، به امید ساختن آینده‌ای بهتر، سرزمین مادری خود را ترک می‌کنند. دستاوردی که اقامت در کشور دیگر برای این افراد به همراه دارد، تابعیت و برخورداری از شرایط شهروندی کشور مقصد است اما بهای سنگینی که متقاضیان باید بپردازند، دلتنگی بعد از انواع مهاجرت است. اگرچه شدت این دلتنگی در افراد مختلف با هم فرق می‌کند، با این حال معضلی است که اغلب با آن دست و پنجه نرم خواهند کرد. ادامه این دلتنگی، منجر به افسردگی و به دنبال آن، کاهش کارایی فرد در کشور مقصد است. از این رو، دولت مربوطه برای ممانعت از این مشکلات، مجوزی برای زندگی خانواده متقاضی در کشور خود تحت عنوان ویزای همراه یا وابسته در نظر گرفته است.

از این رو، خانواده متقاضی به او در کشور مربوطه ملحق می‌شوند و به این ترتیب، زندگی در غربت برای فرد دلنشین‌تر می‌شود. این که چه کسانی واجد شرایط دریافت ویزا از نوع همراه هستند، همچنین مراحل درخواست ویزا، مدارک ویزا و غیره مواردی هستند که در این مقاله به آن‌ها پرداخته می‌شود. با ما همراه باشید.

ویزای همراه چیست؟

ویزا یا روادید همراه که به آن ویزای الحاق یا وابسته نیز می‌گویند مدرکی است که از طریق آن، اجازه ورود فامیل درجه یک فرد مهاجر به خاک کشور مقصد صادر می‌شود تا همگی با هم در آن‌جا زندگی کنند و عملا مهاجرت خانوادگی داشته باشند. کشورهای مهاجرپذیری همچون کانادا، آلمان و غیره به این نکته واقف‌اند مهاجرانی که استحقاق ورود به کشور آن‌ها را دارند، قرار است ارزشی به آن کشور اضافه کنند. بنابراین نباید درگیر پروسه دلتنگی و افسردگی شوند زیرا کارایی آن‌ها کاهش می‌یابد. به همین منظور، شرایطی را در نظر می‌گیرند تا افرادی که نسبت فامیلی نزدیکی با متقاضی مهاجرت به اروپا یا سایر قاره‌ها دارند، به او ملحق شوند. قوانین مهاجرت و قانون اقامت در این خصوص، از کشوری به کشور دیگر متغیر است.

این نکته را در نظر بگیرید که برای درخواست روادید، باید از توانایی مالی خوبی برخوردار باشید تا بتوانید هزینه‌های زندگی خود و همراهان را تامین کنید لذا ممکن است هزینه مهاجرت از طریق این شیوه، زیاد باشد.

ویزای همراه

ویزای همراه شامل چه کسانی میشود؟

همانطور که قبلا گفته شد، روادید همراه به افرادی تعلق می‌گیرد که نسبت فامیلی نزدیکی با فرد متقاضی انواع اقامت دارند. اشخاص زیر، مشمول شرایط ویزا می‌شوند:

  1. همسر یا پارتنر قانونی: همسر قانونی فرد متقاضی، مشمول دریافت روادید همراه است. همچنین، در برخی از کشورها نامزد شخص، مشروط به اینکه 6 ماه مداوم با هم زندگی کرده باشند، می‌تواند با او همراه شود؛
  2. فرزندان: این مورد مختص فرزندانی است که مجرد هستند و زیر 18 سال سن دارند. در برخی از کشورها این عدد را زیر 25 سال نیز در نظر می‌گیرند؛
  3. فرزند خوانده‌ها: متقاضی می‌تواند با ارائه مدارکی مبنی بر حمایت مادی و معنوی فرزند خوانده‌های خود، ویزای همراهی آن‌ها را بگیرد. شرایط فرزند خوانده برای کشور مقصد مانند فرزند اصلی فرد است؛
  4. والدین: از آن‌جایی که برای گرفتن روادید الحاق، همسر و فرزندان متقاضی در اولویت هستند، در صورتی که فرد بتواند ثابت کند که والدین او، تحت فشار مالی و روحی قرار دارند، ویزای همراه برای پدر و مادر صادر می‌شود.

انواع روادید همراه

این ویزا در دو نوع موقتی و دائم با توجه به شرایط متقاضی قابل صدور است. به عنوان مثال، کسانی که اجازه اقامت آن‌ها در کشور مقصد از طریق تحصیلی یا مهاجرت برای کار است، می‌توانند خانواده را به صورت موقتی با خود همراه سازند. همچنین، متقاضیانی که تابعیت و شهروندی کشور مقصد را دارند، این امکان برای خانواده آن‌ها فراهم است که به صورت همیشگی در آن کشور زندگی کنند. البته این مسئله مشروط بر حضور دائم شخص اصلی در کشور مقصد است. برتری اخذ مجوز برای نزدیکان شخص به صورت دائمی نسبت به موقت این است که امکان کار و تحصیل به صورت همیشگی برای خانواده متقاضی وجود دارد. همچنین امکان سفر به کشورهای مجاز بدون نیاز به پیگیری روند ویزا وجود خواهد داشت.

نگاهی کلی به انواع آن

  1. ویزای شینگن همراه: کسانی که در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا سکونت دارند، می‌توانند نسبت به اخذ ویزای شینگن همراه برای خانواده خود درخواست دهند. ویزای شینگن امکان سفر به سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا را نیز فراهم خواهد کرد.
  2. ویزای همراه والدین: افرادی که موفق به دریافت اقامت موقت، اقامت دائم، اخذ تابعیت و شهروندی برخی کشورها از طریق ویزای کار یا تحصیل می‌شوند، می‌توانند درخواست ویزای همراه برای پدر و مادر خود بدهند.
  3. ویزای همراه برای پارتنر: افرادی که موفق به اخذ اقامت نوع موقت یا تابعیت کشوری می‌شوند، می‌توانند نسبت به درخواست ویزای همراه برای پارتنر خود اقدام کنند.
  4. ویزای همراه کاری: کسانی که به صورت تمام وقت در کشور مقصد مشغول تحصیل هستند، می‌توانند درخواست ویزای همراه کاری برای همسر خود بدهند که به واسطه آن، همسر در طول دوره تحصیل متقاضی، اجازه کار به صورت تمام وقت دارد.
  5. ویزای همراه فرصت مطالعاتی: این مورد، جزء روادید همراه تحصیلی و مختص دانشجویان دکتری است که در یک دانشگاه خارجی در یک دوره 6 یا 9 ماهه پذیرش می‌گیرند. خانواده این افراد می‌توانند با دریافت ویزای همراه فرصت مطالعاتی ، به دانشجوی دکتری مذکور ملحق شوند.

ویزای همراه خانواده

فرد درخواست کننده ویزای همراه خانواده باید چه شرایطی داشته باشد؟

متقاضیان محدودی مشمول شرایط این ویزای طولانی مدت می‌شوند. به عبارت دیگر، فرد متقاضی، باید مطابق با ضوابط کشور مقصد، شرایط مشخصی از جمله نوع خاصی از ویزا، گذراندن مدت کارت اقامت و غیره داشته باشد تا با درخواست او موافقت شود. یکی از شرایطی که در کشورهای مختلف نیز یکسان است، مدت سکونت شخص متقاضی است. این زمان به طور معمول بیش از 6 یا 9 ماه در نظر گرفته می‌شود. به عنوان مثال، کسانی که دارای ویزای توریستی هستند، نمی‌توانند برای اقامت خانواده خود و همراه ساختن آن‌ها با خود در کشور مقصد اقدام کنند زیرا مدت مجوز حضور آن‌ها در کشور مقصد، معمولا 3 ماه است. در ادامه شرایطی را خواهیم گفت که متقاضیان باید از آن برخوردار باشند:

  1. دانشجویان در حال تحصیل و دارای شرایط اقامت بیش از 6 ماه؛
  2. افراد برخوردار از ویزای کار به مدت بیش از 6 ماه؛
  3. دارندگان ویزای کارآفرینی و سرمایه‌گذاری؛
  4. دارندگان اقامت دائم.

شروط و مدارک لازم برای اخذ ویزای همراه والدین، همسر و فرزندان

شرایطی که به طور تقریبی بین کشورهای مختلف عمومیت دارد، به همراه مدارک مورد نیاز به شرح زیر است:

  1. برخورداری از پاسپورت یا گذرنامه معتبر برای متقاضی و خانواده او؛
  2. ارائه اسناد و مدارک قانونی برای اثبات تمکن مالی متقاضی به منظور تامین هزینه‌های همراهان؛
  3. انجام آزمایشات پزشکی مورد نیاز به منظور اطمینان از سلامت خانواده متقاضی و عدم ابتلای آن‌ها به بیماری‌های واگیردار؛
  4. ارائه مدارک مورد نیاز برای اثبات رابطه قانونی همسری و فرزندی؛
  5. تکمیل فرم درخواست اخذ ویزا و پرداخت هزینه سفارت؛
  6. ارائه کپی مجوز اقامت متقاضی.

ویزای همراه خانواده

نحوه درخواست مرحله به مرحله ویزای همراه خانواده

اگر در کشور دیگری اقامت موقت، دائم، تابعیت یا شهروندی دارید، برای اینکه با خانواده خود همراه باشید، باید نسبت به اخذ روادید درخواست دهید. برای رسیدن به این هدف، مراحل زیر طی شود:

  1. یکی از اعضای خانواده به واسطه دریافت مجوز کاری یا تحصیلی به کشور مقصد مهاجرت کرده باشد؛
  2. متقاضی باید به سایت رسمی مهاجرت کشور میزبان مراجعه و فرم درخواست موجود در سایت را پر کند. سپس هزینه درخواست ویزا که مطابق با شرایط کشور مقصد است را بپردازد و آن را به فرم درخواست پیوست کند؛
  3. در این مرحله، متقاضی باید به آماده‌سازی مدارکی بپردازد که در قسمت قبل به آن اشاره کردیم؛
  4. سپس متقاضی باید از سفارت کشور مدنظر خود وقت ملاقات بگیرد. مدارک مورد نیاز را ارائه دهد. همچنین، دلایل محکمه‌پسندی مبنی بر همراهی خانواده با خود بیاورد؛
  5. فرد باید هزینه درخواست روادید الحاق را مطابق با شرایط کشور مقصد پرداخت کند؛
  6. بعد از طی مراحل فوق، منتظر بماند تا نتیجه اعلام شود؛
  7. در صورت موافقت با درخواست شما، شرایط برای سفر همراهانتان به کشور مقصد فراهم است اما در صورت مخالفت، می‌توانید نسبت به پیگیری ریجکت ویزا اقدام کنید.

ویزای همراه

کدام کشورها ویزای همراه میدهند؟

اکثر کشورهای پیشرفته و در حال توسعه، روادید الحاق یا وابسته ارائه می‌دهند اما شرایط آن در هر کشور متفاوت است. به عنوان مثال، ممکن است در کشوری به واسطه اخذ این ویزا و اقامت در آن‌جا، اجازه کار به همسر متقاضی داده نشود اما در کشور دیگر، این امکان برای همسر فرد فراهم باشد. همچنین در اکثر کشورها امکان تحصیل رایگان برای فرزندان وجود دارد. در ادامه به بررسی شرایط ویزای همراه در سه کشور از جمله کانادا، ایتالیا و آلمان می‌پردازیم:

  1. کانادا: روادید همراه در کشور کانادا برای 4 قشر دانشجو، دانش‌آموز، سرمایه‌گذار و نیروی کار تعریف شده است. در این کشور، شرایط سنی برای فرزندان زیر 22 سال در نظر گرفته شده است. همچنین به همسر، ورک پرمیت داده می‌شود. ضمن اینکه نفر اصلی باید ثابت کند که از پس هزینه‌های خانواده خود بر می‌آید؛
  2. ایتالیا: مهاجرت به ایتالیا همیشه جذاب بوده است. در این کشور، خانواده متقاضی نمی‌توانند برای روادید همراه تحصیلی اقدام کنند. بلکه تنها متقاضیان کار و سرمایه‌گذار می‌توانند با گذشت یک سال از مقیم شدن خود، همسر و فرزندان زیر 18 سال را به خود ملحق سازند؛
  3. آلمان: شرط اصلی این است که متقاضی به صورت قانونی در این کشور سکونت داشته باشد و بتواند هزینه‌های مالی خانواده خود را تامین کند. همچنین، همسر متقاضی آشنا به زبان آلمانی سطح A1 باشد. فرزندان نیز باید زیر 18 سال باشند.

از تازحل کمک بگیرید!

اگر شما در خارج از کشور مشغول کار یا ادامه تحصیل هستید، می‌توانید افرادی که نسبت فامیلی نزدیکی با شما دارند از جمله والدین، همسر و فرزندتان را با خود همراه سازید. این مسئله مشروط بر این است که از اقامت حداقل 6 ماهه و شرایط مالی مناسبی برخوردار باشید. برای رسیدن به این هدف، نیازمند به اخذ ویزای همراه برای خانواده خود هستید.

از آن‌جایی که ممکن است روال قانونی این کار مقداری زمان‌بر باشد و فشار روحی بر شما و خانواده غالب شود، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم از متخصصین حوزه مهاجرت در تازحل کمک بگیرید.

برچسب ها: مهاجر
هادی طارمی

هادی طارمی

«هادی» به عنوان کارشناس ارشد حقوق بین الملل و به عنوان یکی از کارشناسان مهاجرتی تیم «تازحل» در حال فعالیت است. او بخشی از مطالعات و تجارب خود را در این حوزه از طریق وبلاگ رسمی تازحل، در اختیار علاقه مندان قرار می‌دهد.

نوشته‌ی بعدی
تابعیت لیتوانی

بررسی روش‌های مختلف برای اخذ تابعیت لیتوانی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییتر یوتیوب لینکدین تلگرام
لوگو تازحل

«تازحل» این افتخار را دارد که به عنوان یک مجموعه مهاجرتی متخصص، خدمات مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپی (ویزای کارآفرینی) و مهاجرت از طریق ویزای کار را در اختیار شما قرار دهد.

تازحل

  • ثبت شکایات
  • شرایط و قوانین
  • حریم خصوصی
  • وبلاگ

نشانی:

دفتر ایران: شیراز – خیابان شمس تبریزی – کوچه 9 – فرعی اول – واحد 3

دفتر لهستان: ورشو – سنکسوآ ۴۴۰۱

تلفن تماس:

9903459792 (98+)

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.