تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

صفحه اصلی » وبلاگ » روش مهاجرت به آلمان؛ چطور به آلمان مهاجرت کنیم؟

روش مهاجرت به آلمان

روش مهاجرت به آلمان

روش مهاجرت به آلمان؛ چطور به آلمان مهاجرت کنیم؟

سیما عبادی توسط سیما عبادی
آگوست 26, 2023
در جزئیات مهاجرت
0

دلایل مختلفی وجود دارد که مهاجرت به آلمان به عنوان یکی از اقسام مهاجرت، برای افراد و خانواده‌ها به یک گزینه خوب تبدیل شده است. مهاجرت به آلمان می‌تواند فرآیند پیچیده‌ای باشد، اما راه‌های مختلفی برای اخذ ویزا و اخذ اقامت این کشور وجود دارد. چهارچوب مهاجرتی این کشور،‌ ساده‌تر از سایر کشورها است. با توجه به این موضوع که مهاجرت به آلمان بسیار مورد توجه ایرانیان قرار گرفته است،‌ در این مقاله نیز قصد داریم که روش مهاجرت به آلمان و شرایط مهاجرت غیر قانونی به المان را توضیح دهیم.

تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. در صورتی که در پایان این مقاله در مورد صفر تا صد مهاجرت به آلمان سوالی داشتید، با کارشناسان و مشاوران ارشد تازحل به عنوان متخصص در زمینه مهاجرت به اروپا تماس بگیرید.

چطور به آلمان مهاجرت کنیم

چرا و چطور به آلمان مهاجرت کنیم؟

آلمان در اروپای مرکزی واقع شده و جمعیت آن بیش از ۸۳ میلیون نفر است. باید اشاره داشت که آلمان از پرجمعیت‌ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. در خصوص همسایگان این کشور باید گفت که آلمان از شمال با دانمارک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس، از غرب با فرانسه و بلژیک و از شمال غربی با هلند همسایه است. آلمان یک جمهوری پارلمانی فدرال محسوب می‌شود و به 16 ایالت تقسیم شده است که هر یک، دارای دولت و پارلمان خاص خود هستند. برلین پایتخت آلمان است.

آلمان کشوری با اقتصاد قوی، زیرساخت‌های توسعه یافته و استاندارد بالای زندگی است. فرصت‌های کاری موجود در این کشور همه توجه‌ها را به خود جلب کرده است. این شرایط سبب شده است که آلمان به انتخاب اول افراد ایرانی تبدیل شود. به طوری که حدود ۳۱۹۰۰۰ ایرانی در این کشور زندگی می‌کنند. همانطور که بیان شد، آلمان شرایط مهاجرت آسان‌تری را دارا است زیرا این کشور در خصوص نیروی کار متخصص کمبود دارد.

نحوه مهاجرت به آلمان

فرصت‌های کاری در آلمان

آلمان در مقایسه با بسیاری از کشورها، نرخ بیکاری نسبتا پایینی دارد. به نوعی که نرخ بیکاری در این کشور برابر با ۴.۹ درصد است. نرخ بیکاری به معنای درصدی از جمعیت یک کشور است که به دنبال فرصت‌های کاری هستند و بدون شغل و درآمد محسوب می‌شوند. معمولا در کشورهای با اوضاع اقتصادی ضعیف و متورم، انتظار افزایش نرخ بیکاری وجود دارد. در آلمان نیز ۴.۹ درصد از نیروی کار مستعد کار،‌ قادر به پیدا کردن شغل و درآمد زایی نیستند.

به طور کلی، فرصت‌های کاری در آلمان، در مشاغل زیر پر رونق است:

  1. طراحی صنعتی؛
  2. علوم تربیتی؛
  3. حسابداری؛
  4. حقوق؛
  5. مکانیک؛
  6. مدیریت بازرگانی و صنعتی؛
  7. کشاورزی؛
  8. کامپیوتر و برنامه نویسی؛
  9. مکانیک؛
  10. موسیقی؛
  11. مترجمی زبان آلمانی و انگلیسی؛
  12. تولید آهن و فولاد؛
  13. زیست شناسی؛
  14. معماری؛
  15. اقتصاد؛
  16. علوم اجتماعی.

سیستم آموزشی در آلمان

سیستم آموزشی آلمان به چندین سطح تقسیم می‌شود که در بخش زیر آن‌ها را بیان کرده‌ایم:

  1. مهدکودک: برای سنین 3 تا 6 سال؛
  2. مدرسه ابتدایی یا Grundschule: برای سنین 6 تا 10؛
  3. دبیرستان یا Sekundarschule: سنین ۱۰ تا 16؛
  4. دبیرستان یا Oberstufe: برای سنین 16 تا 18؛
  5. آموزش عالی یا Hochschule.

قابل توجه است که تحصیلات عالی در آلمان، نیازمند پول نیست. علاوه بر شهروندان آلمانی، دانشجویان بین المللی نیز بدون پرداخت پول از حق تحصیل برخوردار هستند. شما به عنوان دانشجوی خارجی، می‌توانید برای دریافت بورسیه در دانشگاه‌های آلمانی اقدام کنید.

صفر تا صد مهاجرت به آلمان

صفر تا صد مهاجرت به آلمان

در این بخش، روش های مهاجرت به آلمان را بررسی خواهیم کرد و فواید مهاجرت از هر طریق را بیان می‌کنیم:

ارزانترین راه مهاجرت به آلمان: مهاجرت به آلمان از طریق کار

مهاجرت از طریق کار زمانی محقق می‌شود که شما از یک کارفرمای آلمانی پیشنهاد کاری دارید. در این حالت، اگر کلیه شرایط را داشته باشید، می‌توانید برای دریافت ویزای کار خود در آلمان و اجازه کار یا ورک پرمیت اقدام کنید. در چنین حالاتی، کارفرمای آلمانی باید مدرکی ارائه دهد که اثبات کند نتوانسته است یک شهروند آلمانی واجد شرایط را برای کار خود پیدا کند. البته تسلط به مهارت زبان (زبان آلمانی) در این نوع از انواع مهاجرت بسیار تاثیر گذار است.

در صورتی که شما دارای یک پیشنهاد کاری با حداقل حقوق 56800 یورو در سال هستید، ممکن است واجد شرایط دریافت کارت آبی باشید. کارت آبی (Blue Cart) به شما اجازه می‌دهد حداکثر ۴ سال مهاجرت قانونی به آلمان را تجربه کنید. بلو کارت قابل تمدید است.

مهاجرت به آلمان از طریق جستجوی کار

مهاجرت کاری همیشه جذاب بوده است مخصوصا اگر قصد مهاجرت کاری به آلمان را در ذهن داشته باشید. ممکن است شما به دلایل مختلفی، هیچ پیشنهاد کاری از یک کارفرمای آلمانی دریافت نکرده باشید. در صورتی که تمایل به کار کردن در آلمان داشته باشید، می‌توانید اقدام به اخذ ویزای جستجوی کار یا Job Seeker کنید. این روادید به شما اجازه می‌دهد برای جستجوی کار در آلمان حضور داشته باشید. پس از یافتن شغل، می‌توانید شرایط ویزا از نوع کاری را به دست بیاورید. به خاطر داشته باشید که ویزای جاب سیکر آلمان تا سقف ۶ ماه اعتبار دارد. در این بازه زمانی شما باید کار مورد نظر خود را در خاک آلمان پیدا کنید.

آسان ترین راه مهاجرت به آلمان: مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

اگر قصد تحصیل در دانشگاه‌های آلمان را دارید، می‌توانید از این طریق به آلمان مهاجرت کنید. در این حالت شما باید از یک دانشگاه آلمانی، نامه پذیرش بگیرید. در واقع می‌توان گفت که دریافت پذیرش از یک دانشگاه آلمانی، مهم‌ترین بخش در این نحوه مهاجرت به آلمان است. هزینه مهاجرت به آلمان از طریق این شیوه، مخصوصا با توجه به امکان تحصیل رایگان، نسبتا مناسب است.

بهترین روش مهاجرت به آلمان

بهترین روش مهاجرت به آلمان: مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی

مهاجرت کارآفرینی و مهاجرت استارتاپ نیز می‌تواند پیشنهاد خوبی برای ورود به خاک این کشور باشد. اگر شما صاحب ایده‌ای ناب هستید یا در ایران، کسب و کاری نو بنیان دارید، می‌توانید مهاجرت کارفرینی به آلمان را انتخاب کنید. از این طریق شما موفق خواهید شد که ویزای کارآفرینی یا ویزای استارت آپ بگیرید، در آلمان ورک شاپ‌های مرتبط با استارت آپ‌ها را بگذرانید و در صورت موفق بودن ایده‌تان، ‌شرکتی را در خاک آلمان ثبت کنید، فعالیت خود را ادامه دهید و عملا اقامت کارآفرینی یا اقامت استارتاپی دریافت کنید.

سریع ترین راه مهاجرت به آلمان: مهاجرت به آلمان با ملحق شدن به خانواده

اگر یکی از اعضای خانواده شما اخذ شهروندی آلمان را تجربه کرده یا دست کم، مقیم دائم آنجا است، این امکان برایتان وجود دارد که برای الحاق به او به آلمان مهاجرت کنید. این راه مهاجرت به شما امکان می‌دهد در آلمان به عضو خانواده خود بپیوندید و به طور بالقوه، برای اجازه اقامت دائم درخواست دهید. با این شیوه، عملا شما موفق به مهاجرت خانوادگی خواهید شد.

مهاجرت به آلمان با پناهندگی

اگر در کشور خود تحت آزار و اذیت قرار گرفته‌اید یا در کشور شما جنگ رخ داده است، می‌توانید به آلمان پناهنده شوید. پناهندگی باعث می‌شود که در آلمان بمانید و به طور بالقوه برای تحقق شرایط اقامت نوع دائم درخواست دهید. به یاد داشته باشید که درخواست برای پناهندگی آلمان، چالش‌های زیادی دارد و به عنوان روش مهاجرت غیرقانونی به آلمان شناخته می‌شود. به شما پیشنهاد می‌کنیم که با بررسی کلیه شرایط خود، مناسب‎ترین راه را با لحاظ قوانین اقامت و قانون مهاجرت کشور مقصد انتخاب کنید. مجموعه حقوقی تازحل،‌ در زمینه پناهندگی آلمان هیچ خدماتی ارائه نمی‌کند. ممکن است وکیل اقامت، این شیوه را به شما توصیه کند اما باید بدانید که هزینه مهاجرت با این شیوه، هم از نظر مادی و هم معنوی بسیار زیاد است و توصیه می‌کنیم راه دیگری را انتخاب کنید.

سایر روش های مهاجرت به آلمان: مهاجرت از طریق ازدواج و تولد

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج نیز امکان پذیر است. در این روش شما باید با یک شهروند آلمانی یا یک خارجی که به طور قانونی در آلمان اقامت دارد، ازدواج کنید. این نوع از روش مهاجرت با چالش‌های زیادی همراه است. زیرا برای مهاجرت، شما باید ثابت کنید که به طور قانونی با یک شهروند آلمانی یا یک خارجی که به طور قانونی در آلمان اقامت دارد ازدواج کرده‌اید. برای اثبات رابطه خود، باید گواهی رسمی ازدواج ارائه دهید. همچنین شما باید به زبان آلمانی در سطح B1 مسلط باشید.

از سوی دیگر، این امکان نیز وجود دارد که با تولد فرزندتان در خاک آلمان، به این کشور مهاجرت کنید. تولد فرزند در آلمان به طور خودکار به شما حق مهاجرت به آلمان را نمی‌دهد و شما باید برای دریافت کارت اقامت در آلمان به عنوان والدین یک فرزند، شرایط خاصی را داشته باشید. بخشی از این شرایط به شرح زیر است:

  1. یکی از والدین یا هردوی آن‌ها، اقامت دائم کشور آلمان داشته باشند؛
  2. یکی از والدین یا هردوی آن‌ها، در آلمان ۵ سال اقامت قانونی داشته باشد.

زبان آلمانی به عنوان شرط مهاجرت به آلمان

یک وکیل مهاجرت یا وکیل ویزا که در این حوزه مجرب است خوب می‌داند که زبان آلمانی نقش بسزایی در مهاجرت به آلمان دارد و این نکته را به شما نیز گوشزد خواهد کرد. بنابراین، از مهاجرانی که مایل به زندگی و کار در آلمان هستند، انتظار می‌رود که زبان آلمانی را یاد بگیرند. در غیر این صورت به شما توصیه می‌کنیم که به المان مهاجرت نکنید. تسلط به زبان آلمانی، در برخی از روش‌های مهاجرتی به این کشور اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. برای مثال شما باید برای دریافت ویزا نوع کار به عنوان یک ویزای بلند مدت، حتما به زبان آلمانی در سطح  B1مسلط باشید. بنابراین، تسلط به زبان آلمانی، نه تنها شرط لازم برای مهاجرت به آلمان است، بلکه یک عامل کلیدی در فرآیند مهاجرت شما خواهد بود. در یک نگاه کلی، دانش زبان آلمانی شما می‌تواند ‌از چالش‌های پیش رو کم کند و فرصت‌های اجتماعی و اقتصادی بهتری را رقم بزند.

تازحل؛ مجموعه تخصصی ارائه دهنده خدمات مهاجرت به اروپا

در صورتی که نیاز به مشورت در مورد روش مهاجرت به آلمان دارید، همین حالا تماس بگیرید. کارشناسان ما دارای سال‌ها سابقه در زمینه انتخاب صحیح راه مهاجرت به اروپا هستند. ما همگام شما در مسیر مهاجرتی‌تان هستیم تا همه چیز برای مهاجرت شما و در نهایت، شهروندی اروپا فراهم شود.

برچسب ها: مهاجر
سیما عبادی

سیما عبادی

سیما عبادی، کارشناس امور مهاجرت و علاقه مند به مسائل مرتبط با این حوزه است و در دپارتمان تولید محتوای «تازحل» فعالیت می‌کند. بخش عمده‌ای از مقالات «تازحل» با قلم «سیما»، نوشته شده است.

نوشته‌ی بعدی
اخذ تابعیت

اخذ تابعیت؛ نحوه گرفتن تابعیت به چه صورت است؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییتر یوتیوب لینکدین تلگرام
لوگو تازحل

«تازحل» این افتخار را دارد که به عنوان یک مجموعه مهاجرتی متخصص، خدمات مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپی (ویزای کارآفرینی) و مهاجرت از طریق ویزای کار را در اختیار شما قرار دهد.

تازحل

  • ثبت شکایات
  • شرایط و قوانین
  • حریم خصوصی
  • وبلاگ

نشانی:

دفتر ایران: شیراز – خیابان شمس تبریزی – کوچه 9 – فرعی اول – واحد 3

دفتر لهستان: ورشو – سنکسوآ ۴۴۰۱

تلفن تماس:

9903459792 (98+)

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.