میخواهیم در خصوص نوع دیگری از اقامت صحبت کنیم. کمکهای خیره کننده استارتاپها به اقتصاد کشورهای پیشرو و آمار مشهود آن، بسیاری از کشورهای دیگر را به راه اندازی برنامههایی سوق داده است که فرصتهای اقامت از طریق استارت آپ را برای بنیان گذاران فراهم میکند و با عنوان ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپی شناخته میشود.
فراهم کردن تمهیدات چنین اقامتی، برای افراد بسیار ماهر موجود در تمام نقاط جهان و با هدف توسعه تجارت در کشورهای خارجی در نظر گرفته شده است و در نهایت به مهاجرت موفق شما ختم خواهد شد.
برای اینکه سفر خود را به درستی شروع کنید، درک درست از مراحل درخواست و شرایط و الزامات هر کشوری نسبت به کشور دیگر ضروری است. هنگامی که بینش خود را در مورد این عناصر به دست آوردید، میتوانید در مورد کشور مناسب برای ایجاد یا توسعه استارتاپ خودتان تصمیمی آگاهانه بگیرید.
در این مقاله، ما به عنوان تیم مهاجرتی «تازحل» قصد داریم نکاتی را در مورد اقامت از طریق استارتاپ و فهرستی جامع از کشورهای دارای چنین برنامهای ارائه کنیم. با «تازحل» همراه بمانید. البته ما سابق بر این، در خصوص اقامت از طریق کار نیز صحبت کردهایم. ضمن آنکه جزئیات خوبی در خصوص ویزای ثبت شرکت بیان شده است.
دنیای اقامت از طریق استارت آپ را کاوش کنید!
به عنوان یک فعال کارآفرینی مشتاق، دنیا صدف شما است و راه اندازی یک کسب و کار در خارج از کشور میتواند مزایای قابل توجهی داشته باشد. منظور ما این است که بسیاری از کشورها با ارائه انواع اقامت، برای جذب بنیان گذاران استارتاپها تلاش میکنند.
در ادامه این مقاله، ما به دنیای اقامت از طریق استارت آپ و فرصتهای کسب ویزا یا روادید، نگاهی عمیق میکنیم و کشورهای پیشرو در ارائه آن را برجستهتر خواهیم کرد. کشف کنید که چگونه میتوانید افقهای کار و زندگی خود را گسترش دهید و ایده کسب و کار خود را به جهان منتقل کنید.
همچنین میتوانید از «تازحل» کمک بگیرید. تازحل یک مرجع تخصصی در زمینههای اخذ اقامت استارتاپ یا اقامت کارآفرینی است و تمام تمرکز خود را بر روی همین تخصص قرار دادهایم. حتما با ما در تماس باشید.
چشم انداز اقامت از طریق استارت آپ برای کارآفرینان مهاجر در ایالات متحده
ایالات متحده با اکوسیستم کارآفرینی خود، شهرت جهانی دارد و طیف وسیعی از ویزا و اقامت از طریق استارت آپ را برای کارآفرینان مهاجر ارائه میدهد. از ویزای EB گرفته تا ویزای O، اعطای ویزا فرآیندها و الزامات درخواست متفاوتی دارد.
ویزای کارآفرین ردیف 1 بریتانیا: دروازهای برای تجارت اروپایی
بریتانیا به دلیل اکوسیستم استارتاپی پویا و حمایت کننده، مقصدی محبوب برای بسیاری از کارآفرینان بوده است. برنامه ویزای کارآفرین Tier-1 که در سال 2008 راه اندازی شد، به بسیاری از شما کمک خواهد کرد تا کسب و کارهای موفقی را در بریتانیا ایجاد کنید. اگرچه این برنامه برای متقاضیان جدید بسته شده است، اما جایگزین آن یعنی ویزای مبتکر (Innovator Visa) فرصتی برای اقامت از طریق استارت آپ خواهد بود.
اقامت از طریق استارتاپ در کانادا: یک مقصد کارآفرینی پررونق
کانادا یکی از موفقترین قوانین اقامت را در کارنامه قانون گذاری خود دارد. نتیجه اینکه، کارآفرینان جوان بسیاری را به این کشور جذب کرده است. برای واجد شرایط بودن اقامت از طریق استارت آپ این کشور، باید از یک سازمان تعیین شده مانند یک سرمایه گذار برای کسب و کار خود پشتیبانی دریافت کنید. این ویزا، مزایای اقامت دائم را در آن کشور فراهم و این فرصت را به گزینهای جذاب برای کسانی که به دنبال راه اندازی کسب و کار در کانادا هستند تبدیل میکند و به عنوان یک راه مهاجرت مطلوب محسوب میشود.
لیتوانی و اقامت از طریق استارت آپ
لیتوانی هم طریقه اقامت مختص به خود را در حوزه استارتاپها طراحی کرده است. یک مقصد عالی برای کارآفرینان نوپا است زیرا برای کسب مجوز نیازی به موسسان یک کسب و کار ندارد و میتوانید روی آن حساب باز کنید. برای بنیانگذاران اقامت از طریق استارتاپ به مدت یک سال صادر میشود و یک اقامت موقت است. ضمنا شما میتوانید اعضای خانواده را نیز همراه خود ببرید.
اقامت از طریق استارت آپ در فرانسه
فرانسه نیز یک فرصت دیگر برای اخذ اقامت اروپا است. به بنیانگذاران استارتاپ و سرمایه گذاران شرکتهای فناوری اجازه میدهد تا به مدت چهار سال در فرانسه اقامت از طریق استارتاپ داشته باشند.
این برنامه شامل اعضای نزدیک خانواده و همسر شما نیز خواهد شد. همسر شما مجاز است بدون هیچ گونه اجازه کار اضافی یا ورک پرمیت، در فرانسه کار کند و فعالیت داشته باشد.
اقامت از طریق استارت آپ در شیلی
این کشور یکی از سریعترین کشورهایی است که شرایط اقامت شما را بررسی میکند. پردازش مجوز فقط 15 روز طول میکشد. شیلی برای متقاضیان موفق، ویزای کاری 12 ماهه صادر میکند و این فرصت نیز، راهی برای اقامت از طریق استارتاپ در آمریکای جنوبی است. علاوه بر این، استارتاپها فضایی اشتراکی را در اختیار دارند و میتوانند متخصصان خارجی واجد شرایط را برای همکاری با خود استخدام کنند.
اقامت از طریق استارت آپ در استونی
ویزای استارتاپی استونی به بنیانگذاران و کارمندان استارتاپهای حاضر در خارج از اتحادیه اروپا، اجازه میدهد تا در استونی یک شرکت راه اندازی و برای رشد و توسعه آن تلاش کنند. فرصت کسب اقامت سه یا 12 ماهه فراهم میشود و موسسان با استارت آپهای ثبت شده در این کشور، میتوانند برای اجازه اقامت موقت تلاشی مجدد داشته باشند. مدت تمدید کارت اقامت نیز حداکثر پنج سال است.
دانمارک و اقامت از طریق استارت آپ
دانمارک برای افراد خوداشتغال خارج از اتحادیه اروپا فرصتی ایجاد کرده است که بتوانند با ایدههای تجاری نوآورانه، مقیاس پذیر و ایده آل مبتنی بر فناوری، اقامت از طریق استارت آپ دریافت کنند. از جزئیات این برنامه میتوان به مدت آن اشاره کرد. این برنامه به مدت 24 ماه فرصت اقامت اعطا میکند. این مدت تا پنج سال قابل تمدید است. اعضای نزدیک خانواده نیز میتوانند در برنامه شرکت کنند. با این حال، این برنامه فاند ارائه نمیکند.
ویزای استارت آپ ایتالیا
ایتالیا هم میتواند گزینه خوبی باشد تا هم بتوانید مسیر مهاجرت به ایتالیا را هموار کنید و هم به اخذ اقامت ایتالیا امیدوار باشید. برنامه اقامت استارتاپ این کشور برای استارت آپهایی طراحی شده است که علاقه مند به گسترش کار در این کشور و بهره مندی از بودجه تحقیق و توسعه هستند. متقاضیان باید ویزای خود اشتغالی بگیرند که یک سال اعتبار دارد و برای یک دوره دو ساله دیگر نیز قابل تمدید است.