برای ورود به بسیاری از کشورها توسط ایرانیان، ویزا یا روادید شرط اساسی محسوب میشود. انواع ویزا لهستان نیز بر اساس تعداد دفعات ورود و هدف از ورود به خاک این کشور طبقه بندی شدهاند. وجود تعداد مختلف آنها به متقاضیان امکان میدهد، بر حسب شرایط منحصر به فرد خود، بهترین گزینه را برای سفر یا مهاجرت به لهستان انتخاب کنند. لهستان یکی از زیباترین کشورهای اروپایی با جاذبههای طبیعی، فرهنگی و تاریخی دیدنی است و سالانه افراد بسیار زیادی برای بازدید از این جاذبهها به آنجا سفر میکنند. اگر میخواهید، بدانید که ویزای لهستان چیست و با شرایط، مراحل، هزینهها و مدارک مورد نیاز برای دریافت آن آشنا شوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
آیا لهستان ویزا میخواهد؟
لهستان یکی از کشورهای عضو ناحیه شینگن است. به همین دلیل افرادی که شرایط شهروندی یکی از کشورهای عضو این منطقه را دارند، برای سفر به آنجا، نیازی به دریافت ویزای شینگن نخواهند داشت. سایر اشخاص ناچارند برای سفرهای کوتاه مدت و اقامت لهستان به صورت بلند مدت، نسبت به دریافت مجوز ورود به مرزهای این کشور اقدام کنند.
متقاضیان باید پس از تکمیل فرم ویزا سفارت لهستان و رزرو وقت از سفارت برای انجام مصاحبه حضوری، درخواست خود را برای دریافت یکی از انواع روادید این کشور مطرح کنند. معمولا زمان ویزای لهستان از نوع گردشگری نسبت به سایر انواع روادیدهای لهستان کوتاهتر بوده و پروسه اداری پردازش آن نیز سادهتر است. با وجود این، آخرین قوانین تصویب شده توسط دولت این کشور، به این شکل است که صدور ویزا و مجوز ورود ایرانیان به خاک لهستان کمی دشوار باشد.
با این حال، همچنان داشتن گذرنامه معتبر، تمکن مالی کافی و دعوت نامه از مهمترین شروط دریافت این مجوز محسوب میشوند. این دعوتنامه باید از طرف دوستان یا بستگان متقاضی، کارفرمایی با تابعیت لهستان یا یکی از موسسات آموزشی معتبر این کشور ارسال شده باشد. داشتن آن به عنوان یکی از مهمترین مدارک ویزای لهستان، پروسه اخذ کارت اقامت را برای شما تسهیل میکند.
همچنین اگر قصد مسافرت یا انواع مهاجرت به این کشور را دارید، باید 3 ماه قبل از موعد سفر خود، برای اخذ روادید درخواست دهید. به این ترتیب، در صورت طولانی شدن پروسه پردازش تقاضای ویزا، با مشکل مواجه نخواهید شد.
مزایای ویزای لهستان
این کشور شگفت انگیز به واسطه معماریهای قرون وسطایی، موسیقی سنتی و غذاهای لذیذ شهرت دارد. سبک زندگی پرجنب و جوش، مناظر زیبا و فرهنگ متنوع مردمان لهستان باعث شده است که این کشور در اولویت بسیاری از گردشگران و مهاجران برای سفر و زندگی قرار بگیرد. از مهمترین مزایای دریافت روادید این کشور باید از موارد زیر نام ببریم:
- امنیت بسیار بالا: این کشور اروپایی یکی از امنترین مکانها برای سفر و زندگی است. با وجود شرایط سیاسی آشفته در سالهای گذشته، هم اکنون میزان جرم و جنایت در لهستان بسیار پایین است. نصب دوربینهای مداربسته در نقاط زیادی از شهرها و حضور فعال پلیس در خیابانها از جمله دلایلی محسوب میشود که باعث افزایش امنیت در این کشور شدهاند.
- سیستم آموزشی استاندارد: برخورداری از سیستم آموزشی استاندارد یکی از مهمترین مزایای ویزای لهستان برای کسانی است که با هدف تحصیل و زندگی و مهاجرت به اروپا، به لهستان نقل مکان میکنند. سیستم آموزشی در این کشور منطبق با استانداردهای بین المللی طراحی شده است. ارزان بودن شهریه موسسات آموزش عالی از دیگر فواید زندگی در این سرزمین است.
- طبیعت بسیار زیبا: طبیعت زیبا یکی از بزرگترین سرمایههای لهستان و یکی از اصلیترین مزایای سفر به آنجا است. سواحل خیره کننده، دریاچههای متعدد و تپههای کوهستانی تنها بخشی از چشماندازهای طبیعی آنجا بهشمار میروند. علاقه مندان به ورزشهای زمستانی مانند اسنوبرد و اسکی میتوانند در مناطق کوهستانی این کشور از انجام این فعالیتها لذت ببرند. همچنین افرادی که از شلوغی و ازدحام شهرها خسته شدهاند، این امکان را دارند که در جنگلها و پارکهای ملی لهستان چادر بزنند.
- زیرساختهای حمل و نقل عمومی استاندارد: از دیگر خدمات ویزا لهستان باید به کارآمد بودن سیستم حمل و نقل عمومی و فعالیت مداوم اتوبوسها، ترامواها و قطارها اشاره کرد. تمام شهرها و روستاهای این کشور به وسیله یک شبکه حمل و نقل عمومی استاندارد به یکدیگر متصل میشوند. هزینه سفرهای درون شهری، سفرهای بین شهری و سفرهای بین المللی نیز در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی بهمراتب ارزانتر است.
- امکان رشد اقتصادی: یافتن شغل مناسب با درآمد بالا در لهستان بسیار ساده است. برای یافتن شغل در آنجا کافی است از مهارتهای کافی در شغل مورد نظر برخوردار باشید و بتوانید به خوبی به زبان لهستانی صحبت کنید.
انواع ویزا لهستان بر اساس هدف از سفر
افرادی که شهروندی کشورهای خارج از حوزه شینگن را دارند، موظف خواهند بود که بر اساس دو معیار تعداد دفعات ورود یا هدف از ورود به خاک لهستان، برای درخواست ویزا آن کشور اقدام کنند. اخذ هریک از روادیدهای این کشور نیازمند برخورداری از شرایط خاص و ارائه مدارک منحصر به فردی است. آشنایی با انواع این مجوزها و شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت هریک از آنها، فرایند صدور اجازه اقامت را برای متقاضیان تسهیل میکند. انواع ویزا کارت لهستان بر اساس هدف از سفر به شرح زیر است:
- ویزای توریستی: روادید توریستی یکی از انواع مجوزهای اقامت شینگن کوتاه مدت در این کشور است. دریافت آن برای کسانی مناسب است که قصد دارند در مدتی کوتاه با هدف بازدید از جاذبههای طبیعی، فرهنگی و تاریخی، به لهستان سفر کنند. همچنین افرادی که میخواهند به منظور بازدید از دوستان و بستگان، زمان کوتاهی را در این کشور بگذرانند، امکان اخذ این ویزای سینگل را دارند. از زمان صدور این روادید تا ۶ ماه پس از آن، میتوانید به مدت ۹۰ روز به صورت قانونی در این کشور مقیم باشید. متقاضیان دریافت ویزای لهستان تضمینی باید از شرایطی مانند تمکن مالی کافی برخوردار باشند و در طول مدت سکونت در این کشور، به قوانین آنجا احترام بگذارند.
- ویزای تجاری: درخواست دادن ویزای بیزینس به کسانی پیشنهاد میشود که قصد دارند برای انجام فعالیتهای تجاری در کوتاه مدت به لهستان سفر کنند. با استفاده از این مجوز، امکان شرکت در جلسات و کنفرانسهای کاری، سرمایه گذاری، خرید املاک و مستغلات و کارآفرینی برای شما وجود خواهد داشت. مهمترین شرط دریافت این روادید، اثبات بهره مندی از تمکن مالی است. همچنین داشتن دعوت نامه، شرایط اخذ ویزای تجاری را برای متقاضیان تسهیل میکند.
- ویزای کاری: وجود فرصتهای شغلی فراوان و امکان کسب درآمد بالا، لهستان را به یکی از محبوبترین کشورها برای افراد جویای کار تبدیل کرده است. افرادی با تابعیت کشورهای خارج از منطقه شینگن که برای پیدا کردن شغل و استخدام در شرکتها و موسسات به این کشور، مهاجرت کاری میکنند، به روادید شغلی نیاز خواهند داشت. از مهمترین شرایط اخذ این ویزای لهستان برای ایرانی ها باید به مواردی مانند داشتن جاب آفر یا پیشنهاد شغلی و دعوتنامه از طرف کارفرمایی با ملیت و پاسپورت لهستان اشاره کنیم. از طریق اخذ این ویزا، موفق به دریافت اقامت کاری لهستان خواهید شد.
دیگر انواع روادیدهای کشور لهستان بر حسب هدف از سفر
پر کردن فرم ویزا سفارت لهستان و ارائه درخواست متناسب با هدف سفر، احتمال موافقت با تقاضای شما را افزایش خواهد داد. اگر میخواهید برای اهدافی مانند تحصیل، الحاق به بستگان، ملاقات با دوستان و خویشاوندان به این کشور سفر کنید، باید برای اخذ یکی از این مجوزها درخواست دهید:
- ویزای تحصیلی: دانشگاههای این کشور جزو قدیمیترین و معتبرترین دانشگاههای جهان به حساب میآیند. گرفتن پذیرش از یکی از موسسات معتبر در لهستان مهمترین شرط صدور روادید تحصیلی است. از طریق دریافت این مجوز میتوانید تا پایان دوران تحصیل، در این کشور مقیم باشید.
- ویزای پیوست به همسر یا سایر بستگان: تمام افرادی که موفق شوند اجازه اقامت اروپا را از طریق لهستان به دست بیاورند، میتوانند برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود نیز این مجوز را بگیرند. قوانین صدور ویزا لهستان از نوع الحاق به همسر، سختگیرانه نیست و داشتن سند ثبت رسمی ازدواج، اصلیترین شرط اعطای آن به شمار میرود.
- مجوز ملاقات با دوستان و خویشاوندان: روادید ملاقات با دوستان و خویشاوندان یکی از مجوزهای کوتاه مدت برای سکونت در این کشور است. به منظور دریافت این ویزا، باید دعوتنامهای از طرف دوستان یا بستگان مقیم لهستان خود ارائه دهید.
- ویزای پزشکی: افرادی که قصد دارند در بیمارستانهای این کشور تحت درمان قرار بگیرند، باید برای دریافت ویزای پزشکی اقدام کنند. اعتبار ویزای لهستان از نوع پزشکی ۹۰ روز است و دارندگان آن به مدت ۶ ماه پس از پذیرش درخواست خود، میتوانند به این کشور سفر کنند.
- ویزای دیپلماتیک: این مجوز با هدف انجام فعالیتهای دیپلماتیک و ملاقاتهای مقامات بین کشورها به مقامات رسمی و کارمندان دولتها اعطا میشود.
- ویزای سرمایه گذاری: این ویزا به افرادی تعلق میگیرد که از طریق ثبت شرکت یا سایر روشهای سرمایه گذاری، دارایی خود را به این کشور منتقل کردهاند. دارندگان این روادید میتوانند پس از گذشت 5 سال از اقامت ثبت شرکت لهستان یا سایر انواع اقامت سرمایه گذاری لهستان، اقامت دائم کشور لهستان را اخذ کنند.
انواع روادیدهای لهستان بر اساس تعداد دفعات ورود
امکان یکبار ورود یا چندبار ورود به داخل مرزهای لهستان، معیار دیگری برای دسته بندی انواع روادیدهای آن کشور است. افرادی که موفق به دریافت یکی از انواع ویزای سفارت لهستان شوند، میتوانند بدون نیاز به دریافت ویزای شینگن، به سایر کشورهای عضو این منطقه رفت و آمد کنند. انواع مجوزهای ورود به این کشور موارد زیر را شامل میشود:
- روادید نوع A: این مجوز برای افرادی صادر میشود که قصد دارند از طریق فرودگاههای لهستان به یک کشور ثالث سفر کنند. در واقع این ویزا نوعی ویزای ترانزیت است که امکان عبور از خاک لهستان و سفر به کشورهای خارج از منطقه شینگن را برای دارندگان آن فراهم میکند. البته دارندگان ویزای لهستان از نوع A امکان خروج از منطقه حمل و نقل فرودگاهی را نخواهند داشت.
- روادید نوع B: افرادی با شهروندی کشورهای خارج از منطقه شینگن که میخواهند از طریق فرودگاههای لهستان و سایر کشورهای عضو شینگن به کشور دیگر سفر کنند، باید برای دریافت این روادید درخواست دهند. این مجوز با اعتبار پنج روزه برای متقاضیان صادر میشود و دارندگان آن موظف خواهند بود پیش از پایان اعتبار مجوز خود، خاک لهستان را ترک کنند.
- روادید نوع C: اعتبار ویزای لهستان نوع C تنها ۹۰ روز است، به همین دلیل به عنوان یک مجوز کوتاه مدت اقامت در این کشور شناخته میشود. معمولا این ویزا برای کسانی صادر میشود که با هدف گردشگری، درمان، تجارت و بازدید از دوستان و بستگان، به لهستان سفر میکنند. همچنین دریافت مجوز نوع C امکان شرکت در دورههای آموزشی، سمینارها، کنفرانسها و رویدادهای فرهنگی و ورزشی را برای متقاضیان فراهم میکند.
- ویزای نوع D: روادید نوع D یک مجوز سکونت بلند مدت است که با نام ویزای ملی نیز شناخته میشود. تمام کسانی که قصد دارند با استفاده از مسیرهای مهاجرتی سرمایه گذاری، تحصیل یا اشتغال، انواع اقامت در این کشور را تجربه کنند، باید نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
راهنمای اخذ ویزای شینگن لهستان
با توجه به افزایش تعداد متقاضیان دریافت ویزای شینگن لهستان شرایط و قوانین این کشور برای پذیرش گردشگران نسبت به گذشته دشوارتر شده است. به همین دلیل توصیه میکنیم که پیش از مراجعه به سفارت برای درخواست این نوع روادید، تمام مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشید. همچنین در هنگام مراجعه به سایت ویزای لهستان از قبل توجه کنید که فرم درخواست ویزای شما، بدون غلط املایی و به صورت کامل تکمیل شده باشد. در صورت وجود هرگونه غلط تایپی یا غلط املایی، احتمال ریجکت ویزا وجود خواهد داشت.
افرادی که در زیر نام میبریم، نیاز دارند تا پیش از سفر به کشور لهستان برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنند:
- متقاضیان مهاجرت با تابعیت کشورهایی که به توافقنامه آزادسازی ویزا با کشورهای عضو منطقه شینگن نرسیدهاند.
- افراد دارای شهروندی کشورهای عضو منطقه شینگن که سابقه رد ویزای شینگن را در پرونده خود دارند.
قیمت ویزای لهستان نوع شینگن بر اساس سن متقاضیان متفاوت است. در جدول زیر مقدار آن را مشاهده میکنید.
بازه سنی متقاضیان | هزینه درخواست ویزا |
بزرگسالان | ۸۰ یورو |
کودکان ۶ تا ۱۲ سال | ۴۰ یورو |
کودکان زیر ۶ سال | رایگان |
حداقل تمکن مالی لازم برای دریافت این روادید با توجه به روزهای اقامت فرد متفاوت است. لازم است که در ازای هر روز اقامت در این کشور، حدود ۲۳ یورو در حساب بانکی خود داشته باشید. افسران ویزا بعد از بررسی تاریخ بلیت رفت و برگشت، میزان تمکن مالی لازم را برای هریک از متقاضیان محاسبه میکنند.
برای پردازش درخواست شما توسط مراجع رسیدگی، حدود ۱۵ روز زمان لازم است. با وجود این، ممکن است دریافت جواب ویزای لهستان ۶۰ روز یا بیشتر طول بکشد. برای جلوگیری از بروز مشکلاتی مانند ریجکت شدن درخواست شما، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، تمام مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای شینگن لهستان را به همراه داشته باشید. این مدارک موارد زیر را شامل میشوند:
- فرم تکمیل شده درخواست روادید؛
- دو قطعه عکس جدید با ابعاد و مشخصات عکس پاسپورت؛
- گذرنامه بیومتریک؛
- بیمه مسافرتی شینگن با حداقل اعتبار ۳۰ هزار یورو؛
- بلیت رفت و برگشت؛
- مدارک اثباتکننده برخورداری از محل سکونت در کشور مقصد؛
- مدارک اثبات کننده بهره مندی از تمکن مالی کافی برای تامین مخارج سفر.
اگر پیش از این، سابقه دریافت مجوز برای سفر به کشورهای خارجی را داشتهاید، روادیدهای قبلی خود را نیز در زمان مراجعه به سفارت به همراه داشته باشید. ارائه این مدارک، فرایند پردازش و صدور ویزای لهستان شینگن را برای شما تسهیل میکند.
شرایط ویزای لهستان
شرایط صدور روادید بر حسب نوع ویزای درخواستی متقاضی متفاوت است. با وجود این، بهره مندی از بعضی استانداردها برای دریافت تمام انواع مجوز ورود به این کشور الزامی است. بعضی از شرایط دریافت ویزای لهستان از ایران به شرح زیر است:
- برخورداری از تمکن مالی کافی: تمکن مالی لازم برای دریافت مجوز ورود به لهستان با توجه به نوع ویزای درخواست شده متفاوت است. مبلغی که به عنوان تمکن مالی در نظر گرفته میشود، در حساب شما مسدود نخواهد شد.
- داشتن تاریخچه سفر: داشتن تاریخچه سفر یا Travel History از دیگر معیارهایی است که برای صدور مجوز اقامت در این کشور مورد بررسی قرار میگیرد. برخورداری از آن به مسئولان لهستان اثبات میکند که شما قصد اقامت غیرقانونی در آنجا را ندارید و پس از اتمام اعتبار زمان ویزای لهستان خود، به کشورتان بازمیگردید. با آنکه نداشتن تاریخچه سفر به معنی ریجکت شدن درخواست شما نیست، اما ارائه این مدرک به افسران ویزا فرایند دریافت ویزای شما را تسهیل و تسریع خواهد کرد.
- داشتن دعوتنامه: داشتن دعوتنامه و ارائه آن به سفارت به همراه سایر مدارک مورد نیاز، امکان اخذ ویزای فوری لهستان را برای شما فراهم میکند. این مدرک باید از طرف یکی از دوستان یا بستگان مقیم کشور مقصد، موسسات آموزشی معتبر یا یک کارفرما با شهروندی لهستان، برای شما ارسال شده باشد.
مدارک و مبلغ ویزای لهستان
برای دریافت روادید و بهره مند شدن از خدمات ویزا لهستان باید پیش از مراجعه به سفارت این کشور، مدارک مورد نیاز را آماده کرده باشید. ارائه مدارک کامل به معنی اخذ ویزای لهستان تضمینی نیست. با وجود این، شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش میدهد. از جمله رایجترین مدارک ویزای لهستان باید از موارد زیر نام ببریم:
- فرم تکمیل شده درخواست روادید مورد نظر؛
- پاسپورت بیومتریک؛
- یک قطعه عکس جدید با ابعاد و مشخصات عکس پاسپورت؛
- کپی صفحات اول تا پنجم گذرنامه جدید؛
- کپی صفحات اول تا دهم پاسپورت قدیمی؛
- کپی روادیدهای 3 سال گذشته (در صورت وجود)؛
- کپی مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی؛
- بلیت رفت و برگشت؛
- دعوتنامه؛
- مدارک اثبات کننده برخورداری متقاضی از تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینههای سفر و اقامت؛
- مدارک اثباتکننده اشتغال متقاضی در کشور مبدا؛
- مدارک اثباتکننده بهرهمندی متقاضی از محل سکونت در کشور مقصد؛
- بیمه نامه معتبر مسافرتی؛
- برنامه و جزئیات سفر.
مدارک لازم به منظور درخواست روادید برای کودکان زیر سن قانونی در بعضی موارد با مدارک لازم برای بزرگسالان متفاوت است. بعضی از مدارکی که با هدف ارائه درخواست ویزای سفارت لهستان به آنها نیاز خواهید داشت، عبارتند از:
- شناسنامه؛
- فرم درخواست تکمیل شده و امضا شده توسط والدین متقاضی؛
- گذرنامه والدین؛
- حکم دادگاه در شرایطی که فقط پدر یا مادر، حضانت فرزند را بر عهده دارد.
هزینه ویزای لهستان بر اساس نوع روادید درخواست شده متغیر است. این هزینه باید به یورو و به صورت نقدی به مسئولان سفارت این کشور در ایران پرداخت شود.
چگونه ویزای لهستان بگیریم؟ (مراحل صدور و تمدید روادید)
برای درخواست ویزا لهستان باید در ابتدا مدارک لازم را برای اخذ روادید مورد نظر خود بررسی کنید. پس از آماده سازی مدارک از طریق مراجعه به دارالترجمههای معتبر، مدارکی مانند مدارک هویتی، گذرنامه سابق و پاسپورت فعلی و روادیدهای گذشته خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید.
بعد از طی کردن مراحل اولیه، به سایت ویزای لهستان مراجعه کنید و برای انجام مصاحبه حضوری و تحویل مدارک، از سفارت وقت بگیرید. توجه کنید که حتما در زمان مقرر به سفارت این کشور بروید و مدارک و هزینههای بررسی درخواست و صدور روادید را به مراجع مربوطه تحویل دهید. بعد از آن، لازم است منتظر بمانید تا مراحل اداری طی شود. در نهایت، پاسخ درخواست شما، از طریق ایمیل یا تماس تلفنی به شما اطلاع داده خواهد شد.
تمدید روادید این کشور پیش از اتمام اعتبار آن برای متقاضیان مقیم لهستان الزامی است. ارائه مدارک هویتی دارای تاییدیه وزارت امور خارجه ایران و مهر دادگستری به اداره امور مهاجرت، مهمترین شرط تمدید ویزا محسوب میشود. نکاتی که باید برای درخواست ویزا کارت لهستان یا تمدید آن مورد توجه قرار دهید، عبارتند از:
- درخواست صدور روادید ۲ تا ۳ ماه پیش از موعد سفر؛
- کپی گرفتن از تمام مدارک، پیش از ارائه آنها به سفارت؛
- مراجعه به سفارت در زمان مقرر و خودداری از لغو کردن وقت تعیین شده؛
- تکمیل فرم درخواست روادید به صورت جداگانه برای هر متقاضی؛
- داشتن ظاهر مناسب در زمان مراجعه به سفارت برای انجام مصاحبه حضوری؛
- حفظ آرامش در زمان انجام مصاحبه.
دلایل ریجکتی و روشهای رفع ریجکتی روادید لهستان
در صورت ریجکت شدن درخواست ویزا لهستان هزینههای پرداخت شده به سفارت به متقاضیان بازگردانده نخواهند شد. با توجه به این موضوع، قوانین سختگیرانه صدور روادید و شلوغ بودن سفارت، بهتر است پیش از ارائه درخواست با دلایل ریجکت شدن احتمالی درخواست خود آشنا شوید. به این ترتیب، میتوانید با رعایت بعضی نکات، احتمال رد شدن درخواست ویزا را کاهش دهید. دلایل ریجکتی درخواست ویزا جهت لهستان عبارتند از:
- ارائه مدارک جعلی، تقلبی یا بدون اعتبار؛
- پر کردن فرم درخواست روادید با اطلاعات خلاف واقع؛
- مشخص نکردن هدف از سفر یا عدم ارائه برنامه سفر با جزئیات کامل؛
- داشتن سوءسابقه کیفری؛
- نداشتن تمکن مالی کافی؛
- ناتوانی در قانع کردن افسر ویزا برای بازگشت به کشور مبدا پس از پایان اعتبار روادید.
اگر ریجکت شدن ویزا برای کشور لهستان به دلایل ذکر شده باشد، امکان رفع ریجکتی وجود ندارد. در این صورت باید متقاضیان پس از اصلاح مدارک و لحاظ شرایط و بعد از سپری شدن ۶ ماه از ارائه درخواست اول، مجددا تقاضای خود را برای دریافت روادید مطرح کنند.
اگر مطمئن هستید که تمام مدارک و شرايط ويزاي لهستان را دارید، میتوانید با ارائه شواهد و مستندات به ریجکت شدن درخواست خود اعتراض کنید. در این موارد، باید نامه اعتراض خود را به زبان انگلیسی ترجمه و به همراه مدارک مورد نیاز، برای سفارت ارسال کنید. این نامه باید به صورت حضوری و توسط شخص متقاضی به مراجع مربوطه تحویل داده شود. در صورت صحت داشتن ادعای شما، بعد از طی شدن مراحل اداری، ویزای فوری لهستان برای شما صادر خواهد شد.
سخن نهایی
در سالهای اخیر و به دنبال تصویب قوانین سختگیرانه مهاجرتی، صدور ویزای لهستان برای ایرانیان اندکی دشوارتر شده است. به همین دلیل لازم است که متقاضیان اخذ روادید این کشور، پیش از ارائه تقاضای خود از شرایط و مدارک دریافت ویزا، علتهای ریجکت شدن درخواست و روشهای رفع ریجکتی اطلاع داشته باشند. در این مقاله انواع روادیدهای این کشور از جمله ویزای شنگن لهستان، شرایط، مدارک و هزینههای دریافت و تمدید این مجوزها را مورد بررسی قرار دادیم. توجه به این نکات، آماده سازی مدارک پیش از مراجعه به سفارت و طی کردن مراحل اخذ روادید، شانس شما را برای دریافت ویزای این کشور افزایش خواهد داد.
منبع