تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

صفحه اصلی » وبلاگ » برای مهاجرت استارتاپ به دانستن چه نکاتی نیاز داریم؟

مهاجرت استارتاپ

مهاجرت استارتاپ

برای مهاجرت استارتاپ به دانستن چه نکاتی نیاز داریم؟

سیما عبادی توسط سیما عبادی
ژوئن 25, 2023
در جزئیات مهاجرت
0

امروزه بخش زیادی از سادگی رفع نیازهای روزانه خود را مدیون کسانی هستیم که با ایده‌های ناب خود، زندگی ما را ساده‌تر کرده‌اند. اگرچه ممکن است آن ایده چندان پیچیده یا بزرگ نبوده باشد اما بر زندگی بخش زیادی از مردم یک منطقه، کشور یا جهان، تاثیر قابل توجهی گذاشته است. این تاثیر، نظر دولت‌ها را نیز به خود جلب کرده و برنامه‌هایی تحت عنوان مهاجرت استارتاپ تعریف شده است.

به بیان دیگر، دولت‌ها نیز این موضوع را درک کرده‌اند که یک استارت آپ موفق می‌تواند تاثیرات قابل توجهی بر عملکرد دولت‌ها و کارنامه موفق آن‌ها بگذارد و حتی بخشی از سختی‌های توفیق هر دولت را تسهیل کند. بنابراین هیچ جای تعجبی وجود ندارد که چرا برخی از کشورهای عمدتا توسعه یافته، این برنامه‌های مرتبط با مهاجرت را تدوین می‌کنند و به دنبال فرصت‌هایی در خارج از خاک کشور خود هستند.

مهاجرت استارتاپ چیست

مهاجرت از طریق استارت آپ یا مهاجرت استارت آپی به معنی انتقال یک شرکت نوپا (استارتاپ) از یک مکان به مکان دیگر است. این انتقال می‌تواند به صورت فیزیکی از یک شهر به شهر دیگر یا از یک کشور به کشور دیگر یا صرفاً جابجایی محیط کسب و کار و انتقال آن به یک مرکز استارتاپی باشد.

برای مثال، تصور کنید که می‌خواهید مهاجرت به هلند را عملیاتی کنید و راه مهاجرت منتخب شما از طریق روش مهاجرت استارت آپ است. در این وضعیت، شما می‌خواهید شخصا به همراه تیم خود به این کشور مهاجرت و در آنجا اقامت کنید تا بتوانید ایده استارتاپ خود را اجرایی کنید یا در صورتی که قبلا عملیاتی شده است، روند توسعه آن را سرعت دهید.

مهاجرت به روش استارت آپ

چرا مهاجرت به روش استارت آپ را انتخاب می‌کنند؟

مسیرهای گوناگونی برای انواع مهاجرت به خارج از کشور و گرفتن اقامت کشور مورد نظر وجود دارد. سوال اساسی این است که چرا برخی از افراد، مهاجرت از طریق استارتاپ را انتخاب می‌کنند؟ چه توجیهی برای انتخاب این مسیر وجود دارد و چه امکاناتی را در اختیار شما قرار خواهد داد؟ سوال خوبی است. در ادامه در این خصوص صحبت خواهیم کرد.

دستیابی آسانتر به ویزا یا روادید برخی از کشورها

نه همیشه اما در برخی از موارد، درخواست ویزا و در نهایت، دستیابی به ویزای استارتاپ نسبت به سایر انواع روادید ساده‌تر است و احتمال موفقیت شما در اخذ ویزا، بالا خواهد بود. به عبارت دیگر، نظر به اهمیت مهاجرت نیروهای استارتاپی برای بسیاری از کشورهای توسعه یافته، آن‌ها تلاش می‌کنند تا وضعیت را برای حضور نیروهای مختصص، ساده‌تر کنند و از سختگیری‌های بی‌رویه جلوگیری شود. البته این به معنای آن نیست که هر ایده یا استارتاپی را می‌پذیرند اما اگر ایده و بیزنس پلن استارت آپ شما، قابل قبول باشد می‌توانید به دریافت اقامت استارتاپی امیدوار باشید.

دستیابی به بازارهای جدید

بازار ایران به دلایلی مانند وجود تحریم‌ها و سایر دلایل محدود شده است. استارتاپ‌ها فرصت رشد بسیار کمی دارند. از سوی دیگر، فرصت‌های قابل توجه و بازارهای بزرگ کشورهای مطرح جهان، باعث می‌شود که نتوانیم از کنار مهاجرت کاری یا سایر شرایط مهاجرت به این کشورها به سادگی عبور کنیم. بر همین اساس نیز مهاجرت کاری که یک نوع پر طرفدار مهاجرت به اروپا محسوب می‌شود روز به روز در حال افزایش است زیرا بازار اتحادیه اروپا یک بازار بسیار بزرگ محسوب می‌شود.

احتمال دریافت سرمایه‌های بیشتر برای رشد استارتاپ

یکی از دلایل دیگری که مهاجرت نیروهای استارتاپی را به خارج از کشور توجیه می‌کند فرصت‌های بسیار زیاد سرمایه گذاری در کشورهای دیگر است. حجم سرمایه گذاری‌ها نیز بسیار زیاد است به نوعی که بعضاً با سرمایه گذاری‌هایی که هم اکنون بر روی استارتاپ‌های ایرانی انجام می‌شود قابل مقایسه نیست. در واقع، پتانسیل بازارهای جهانی که توسط هر ایده استارتاپی قابل دستیابی است و وجود یک تیم استارت آپ حرفه‌ای، بسیاری از سرمایه گذاران را به منظور تزریق سرمایه به استارتاپ شما جذب خواهد کرد.

به همین دلیل است که ویزای کارآفرینی و اقامت از طریق کارآفرینی برای بسیاری از اهالی کسب و کار در کشور ما از جذابیت برخوردار شده است زیرا بسیاری از کارآفرینان از وجود سرمایه کافی به منظور امکان مقیاس پذیر کردن ایده‌ها و استارتاپ‌های خود با خبر هستند.

امکان دسترسی به نیروهای متخصص و مجرب در سراسر جهان

وقتی اجازه اقامت در کشور خارجی توسعه یافته را پیدا می‌کنید عملا این امکان را به دست خواهید آورد که از پتانسیل بالای نیروهای انسانی موجود در آن کشور نیز برخوردار شوید. البته این به آن معنی نیست که ما در ایران نیز نیروهای متخصص نداریم. البته که نیروی متخصص داریم و نیروهای بسیار قدرتمندی در کشور ایران حضور دارند. اما باید در نظر داشت که گاهی دسترسی به نیروهای متخصص موجود در سایر کشورها برای ما که در ایران حضور داریم یا امکان پذیر نیست یا به دلیل تفاوت ارزش ارز خارجی با پول رایج مملکت ما، تمایل چندانی برای چنین همکاری وجود ندارد اما وقتی که مهاجرت با استارت آپ را انجام می‌دهید و به یک کشور خارجی ورود می‌کنید و به تدریج درآمد ارزی به دست می‌آورید، وضعیت متفاوت خواهد بود و قدرت مانور بیشتری دارید.

برای مثال، فرض کنید قصد مهاجرت به آلمان را دارید و می‌خواهید بر روی یک ایده مرتبط با هوش مصنوعی و یادگیری عمیق کار کنید. قاعدتا شما به نیروهای متخصصی در حوزه برنامه نویسی پیشرفته و علوم داده نیاز دارید. وقتی به آلمان رسیدید مناسبترین رویدادها، کنفرانس‌ها و دوره‌های آموزشی در انتظار شما است تا در آن‌ها به دنبال آشنایی با چنین نیروهایی باشید و بتوانید افراد مناسب با انتظارات خود را پیدا کنید. این اتفاق، یک اتفاق بی‌نظیر است.

مهاجرت استارتاپ ها

برای مهاجرت استارتاپ ها به چه چیزهایی نیاز داریم؟

اگر واقعا قصد دارید برای تامین شرایط اقامت از نوع استارتاپی در کشور خارجی تلاش کنید باید بدانید که ضرورت دارد حتما با یک وکیل مهاجرت یا وکیل ویزا مشورت کنید و خودتان به تنهایی دست به کار نشوید. شما نباید تجارب اشتباهی که سایر اشخاص با آن رو به رو شده‌اند را تکرار کنید زیرا این کار باعث اتلاف وقت و به‌ویژه اتلاف دارایی شما می‌شود. حتی کسانی که از کمک یک متخصص مهاجرت نیز بهره مند می‌شوند نیز لزوما موفق به دریافت انواع اقامت یعنی اقامت موقت یا اقامت دائم کشورهای دیگر نخواهند شد. بنابراین حتما به این موضوع توجه جدی داشته باشید.

علاوه بر نکته فوق، به موارد زیر نیز توجه داشته باشید:

  1. باید پاسپورت یا گذرنامه دارای اعتبار کافی داشته باشید؛
  2. ضرورت دارد که قوانین مهاجرت و قوانین اقامت در کشور مورد نظر خود را بدانید؛
  3. شما باید بازار هدف ایده استارتاپی خود را بررسی کنید؛
  4. باید رقبا را آنالیز کنید و پرسونای مشتریان مخاطب خود را بشناسید؛
  5. باید بتوانید یک استراتژی کسب و کار مشخص کنید و برای آن، برنامه زمان بندی شده تعریف شود؛
  6. ضروری است که بتوانید درآمد و حاشیه سود خود را در طول سال‌های آینده ارزیابی کنید؛
  7. باید یک بیزینس پلن قوی آماده کنید تا ایده استارتاپی شما را قابل دفاع نشان دهد؛
  8. باید سایر مدارک ویزا را نیز فراهم کنید که با توجه به هر کشور و شتاب دهنده استارتاپ متفاوت است؛
  9. معمولا برای یک جلسه دفاع آنلاین، از شما دعوت خواهد شد تا از بیزینس پلن خود دفاع کنید؛
  10. در نهایت ممکن است در سفارت نیز ضرورت داشته باشد تا در مقابل مامور سفارت نیز مجددا این دفاع را انجام دهید.

همانطور که در بالا مشاهده می‌کنید، بخش قابل توجهی از مسیر شما نیازمند بررسی‌های میدانی و ارزیابی داده‌ها است. اما در این مورد نگران نباشید. تیم مهاجرتی «تازحل» به عنوان یک تیم مهاجرتی متخصص در امور مهاجرت استارتاپی در کنار شما خواهد بود تا بخش قابل توجهی از امور فوق را به نحو احسن انجام دهید و احتمال موفقیت شما در مسیر مهاجرت با استارتاپ افزایش پیدا کند. همین حالا با کارشناسان مهاجرتی ما در تماس باشید و راهنمایی دریافت کنید.

برچسب ها: مهاجر
سیما عبادی

سیما عبادی

سیما عبادی، کارشناس امور مهاجرت و علاقه مند به مسائل مرتبط با این حوزه است و در دپارتمان تولید محتوای «تازحل» فعالیت می‌کند. بخش عمده‌ای از مقالات «تازحل» با قلم «سیما»، نوشته شده است.

نوشته‌ی بعدی
پیگیری ویزا

پیگیری وضعیت صدور ویزا چگونه انجام می‌شود؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییتر یوتیوب لینکدین تلگرام
لوگو تازحل

«تازحل» این افتخار را دارد که به عنوان یک مجموعه مهاجرتی متخصص، خدمات مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپی (ویزای کارآفرینی) و مهاجرت از طریق ویزای کار را در اختیار شما قرار دهد.

تازحل

  • ثبت شکایات
  • شرایط و قوانین
  • حریم خصوصی
  • وبلاگ

نشانی:

دفتر ایران: شیراز – خیابان شمس تبریزی – کوچه 9 – فرعی اول – واحد 3

دفتر لهستان: ورشو – سنکسوآ ۴۴۰۱

تلفن تماس:

9903459792 (98+)

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.