تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

صفحه اصلی » وبلاگ » دلایل رد ویزای شینگن چیست و مهر ریجکت ویزای شینگن در پاسپورت چه تبعاتی دارد؟

رد ویزای شینگن

رد ویزای شینگن

دلایل رد ویزای شینگن چیست و مهر ریجکت ویزای شینگن در پاسپورت چه تبعاتی دارد؟

سیما سینوی توسط سیما سینوی
اکتبر 26, 2023
در جزئیات مهاجرت
0

اولین و اصلی‌ترین قدم برای مهاجرت به کشور مقصد، ارائه درخواست ویزا است. به عبارت دیگر، دریافت ویزا متعلق به کشور مقصد، پیش شرط لازم برای انواع مهاجرت و اقامت قانونی در آن کشور خواهد بود. افرادی که متقاضی مهاجرت به اروپا هستند نیز باید به سفارت یکی از کشورهای عضو این پیمان، برای دریافت ویزای شینگن درخواست دهند. رد ویزای شینگن به عنوان یکی از انواع ریجکت ویزا، به معنای پذیرفته نشدن درخواست متقاضی اخذ روادید شنگن، توسط سفارت کشور مقصد است.

رد شدن ویزای شینگن می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. افرادی که متقاضی اخذ این نوع از انواع ویزا هستند، باید با دلایل و عوامل رد شدن ویزای شینگن آشنا باشند و برای رفع آن‌ها اقدام کنند.

در ادامه این مقاله با دلایل رد شدن درخواست متقاضیان دریافت این نوع از ویزا آشنا می‌شویم و سپس نحوه اعتراض به آن را بررسی خواهیم کرد.

ویزای شینگن چیست؟

بهتر است که پیش از بررسی دلایل رد این نوع از روادید، اطلاعاتی کلی را درباره آن به دست بیاوریم.

معاهده شینگن در سال 1985 میلادی میان کشورهای هلند، آلمان، لوکزامبورگ، فرانسه و بلژیک امضا شد و به مرور، دیگر کشورهای اروپایی نیز به عضویت این معاهده درآمدند. هم اکنون، 27 کشور اروپایی عضو این پیمان هستند. مطابق با مفاد این پیمان، اگر افراد غیر اروپایی بخواهند به هریک از کشورهای عضو این پیمان وارد شوند، باید شرایط ویزای شینگن را به دست بیاورند.

بنابراین می‌توان گفت که این نوع از ویزا، در واقع مجوز ورود به هریک از کشورهای عضو این پیمان و پیش شرط اقامت موقت یا اقامت دائم در آن‌ها است. به عبارت دیگر، متقاضیان انواع شیوه مهاجرت به کشورهای عضو این پیمان، ناچار هستند که پیگیری ویزا نوع شینگن را در برنامه خود داشته باشند.

افرادی که موفق به اخذ این نوع از روادید می‌شوند، با استفاده از آن می‌توانند به قلمروی زمینی، دریایی و هوایی تمام کشورهای عضو پیمان شنگن وارد شوند.

لازم به ذکر است که اکثر کشورهای عضو این پیمان از نظر اقتصادی، صنعتی، آموزشی و تحصیلی و بازار کار، موقعیت مناسبی دارند. بنابراین می‌توان گفت که اخذ این نوع از روادید می‌تواند موقعیت و فرصت ویژه‌ای را در اختیار دارنده آن قرار بدهد. به همین دلیل است که مهاجرت جهت کار و تحصیل به اروپا، از اهداف بسیاری از مهاجران است.

رد شدن ویزای شینگن

رد ویزای شینگن؛ مانعی اساسی برای مهاجرت قانونی به کشور مقصد

یکی از بدترین اتفاق‌ها در انواع روش های مهاجرت به اروپا، رد درخواست ویزای متقاضیان توسط سفارت کشور مقصد است که معمولا از طریق کارگزارانی مانند وی اف اس به اطلاع ایشان خواهد رسید.

همانگونه که گفتیم، افرادی که متقاضی فراهم شدن شرایط مهاجرت به کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن هستند باید برای دریافت ویزای شینگن به سفارت یکی از کشورهای عضو این پیمان درخواست بدهند. اگر در خواست متقاضی توسط سفارت یکی از کشورهای شینگن رد شود، احتمال رد درخواست او توسط دیگر کشورهای عضو این پیمان نیز افزایش پیدا می‌کند.

بنابراین باید در نظر داشته باشید که رد درخواست شما برای اخذ این نوع از روادید می‌تواند تبعات جدی‌تری را به دنبال داشته باشد و یک مانع اساسی در مسیر اقامت اروپا ایجاد کند.

همچنین باید به این مسئله مهم توجه داشته باشید که در سال‌های اخیر، سخت‌گیری‌های زیادی برای صدور ویزای شینگن اعمال می‌شود و به همین دلیل، میزان ریجکت شدن درخواست ایرانیان برای دریافت این نوع ویزا، افزایش پیدا کرده است. به همین دلیل، پیش از ارائه درخواست خود باید از تمام جزئیات و دلایلی که باعث رد شدن درخواست متقاضیان دریافت این نوع از روادید می‌شود، آگاهی کامل داشته باشید. در ادامه این مقاله، مهم‌ترین دلایلی که باعث رد شدن درخواست متقاضیان این نوع از روادید می‌شود را بررسی می‌کنیم. ضمن اینکه می‌توانید از وکیل مهاجرت یا وکیل ویزا حاذق در این خصوص مشورت بگیرید. ما در تیم مهاجرتی تازحل، در کنار شما هستیم و می‌توانیم راهنمایی کافی را در این خصوص در اختیار شما قرار دهیم.

بررسی مهم‌ترین و اصلی‌ترین دلایل ریجکت ویزای شینگن

ممکن است که بنا به دلایل مختلفی درخواست متقاضیان این نوع از روادید توسط سفارت کشور مقصد رد شود. در ادامه، مهم‌ترین دلایل رد ویزای شینگن را بررسی می‌کنیم:

قانع نشدن آفیسر پرونده

آفیسر به فردی گفته می‌شود که در سفارت با متقاضیان دریافت این نوع از روادید مصاحبه می‌کند. می‌توان گفت که مهم‌ترین دلیل رد درخواست متقاضیان این نوع از روادید، قانع نشدن آفیسری است که به پرونده آن‌ها رسیدگی می‌‌کند. آفسیر پس از بررسی پرونده متقاضی و مصاحبه با او باید در خصوص دلایل سفر متقاضی و همچنین قطعی بودن بازگشت او به کشور مقصد (تا پیش از پایان مدت اعتبار ویزا) مطمئن شود.

ممکن است در مدارک ویزا مشکلی دیده نشود اما آفیسر پرونده در خصوص قطعی بودن بازگشت متقاضی به کشور مبدا تردید داشته باشد. در این حالت به دلیل قانع نشدن آفیسر سفارت، درخواست متقاضی رد خواهد شد.

ارائه توضیحات ناکافی از سوی متقاضی

متقاضی باید به افسر سفارت، در خصوص هدف و شرایط سفر خود و همچنین نحوه به سر بردن در کشور مقصد پس از دریافت اجازه اقامت، توضیحات کافی ارائه دهد. همچنین، متقاضی باید اسناد و مدارکی که اثبات کننده تمکن مالی او است را ضمیمه درخواست خود کند. یکی از رایج‌ترین عواملی که باعث رد ویزای شینگن می‌شود، ارائه توضیحات ناکافی از سوی متقاضی است.

سوء سابقه متقاضی در گذشته یا در زمان ارائه درخواست

متقاضیان اخذ این نوع از روادید نباید هیچ گونه سوء سابقه کیفری داشته باشند. باید به این نکته توجه داشته باشید که هر نوع سوء سابقه کیفری حتی به دلیل ارتکاب جرائم کم اهمیت به درج مهر ریجکت ویزای شینگن در پاسپورت متقاضی منتهی می‌شود. سفارت کشور مقصد، درخواست متقاضیانی که دارای هرگونه سوء سابقه کیفری هستند را به صورت قطعی رد می‌کند.

ارائه پاسپورت مخدوش، آسیب دیده یا نامعتبر به سفارت

پاسپورت، یکی از مهم‌ترین مدارکی است که متقاضیان اخذ این نوع از روادید باید به سفارت کشور مقصد ارائه دهند. در صورتی که گذرنامه متقاضی مخدوش شده یا حتی جلد روی آن آسیب دیده باشد، باعث افزایش احتمال پذیرفته نشدن درخواست او خواهد شد.

همچنین، اگر کم‌تر از 6 ماه از مدت اعتبار پاسپورت متقاضی مانده باشد نیز باعت افزایش احتمال ریجکت ویزا شینگن توسط سفارت خواهد شد. زیرا این احتمال را در ذهن ایجاد می‌کند که قصد پناهندگی دارید.

ارائه مدارک جعلی

سفارت کشور مقصد تمام اسناد و مدارک متقاضیان را به دقت مورد بررسی قرار می‌دهد. سفارت کشورهای اروپایی در خصوص ارائه مدارک جعلی توسط متقاضی مانند استفاده از پاسپورت شباهتی، به سخت‌ترین شکل ممکن برخورد می‌کنند. ارائه هرگونه مدرک جعلی به سفارت باعث رد درخواست متقاضی خواهد شد و تبعات منفی جبران ناپذیری را برای او به دنبال خواهد داشت. حتی ممکن است که متقاضی به صورت مادام العمر از اخذ روادید تمام کشورهای اروپایی و امکان امتحان کردن انواع دیگر راه مهاجرت به اروپا محروم شود.

درج مهر ریجکت ویزای شینگن در پاسپورت

درج مهر ریجکت ویزای شینگن در پاسپورت متقاضی، چه عواقبی را برای او به دنبال دارد؟

باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر مهر ریجکت ویزا برای دومین بار در پرونده متقاضی درج شده باشد، کار او را برای دریافت ویزای شینگن و حتی ویزای دیگر کشورهای جهان نیز سخت می‌کند. به همین دلیل اگر درخواست شما برای بار اول رد شد باید با دقت، تمام نواقص و مشکلات آن را برطرف کنید و سپس مجددا درخواست خود را به سفارت ارائه دهید.

آشنایی با نحوه اعتراض به رد ویزای شینگن

مطابق با بند (3) از 33 پیمان شینگن، تمام افرادی که درخواست آن‌ها برای اخذ این نوع از روادید پذیرفته نمی‌شود، حق دارند که نسبت به آن اعتراض کنند.

اولین قدم در خصوص نحوه اعتراض به رد ویزای شینگن ، اطلاع از دلیل یا دلایل آن است. به همین دلیل متقاضی باید پیش از هرگونه اقدامی، نامه ریجکت ویزا شینگن که سفارت برای او ارسال کرده است را به دقت مطالعه و بررسی کند. متقاضی پس از کسب اطلاع نسبت به دلیل یا دلایل رد شدن خود، با ارسال نامه به رد ویزای شینگن اعتراض می‌کند. نگارش اصولی و دقیق این نامه بسیار حائز اهمیت است. مهم‎ترین مواردی که متقاضیان باید در این نامه قید کنند، به شرح زیر است:

  1. اطلاعات فردی متقاضی: این اطلاعات شامل نام، نام خانوادگی، تاریخ و محل تولد متقاضی، شماره گذرنامه معتبر، آدرس پستی و آدرس ایمیل متقاضی می‌شود؛
  2. تاریخ رد ویزای شینگن: این تاریخ باید در ابتدای نامه اعتراض قید شود؛
  3. دلیل رد شدن درخواست: این دلایل باید با دلایلی که در نامه ریجکتی سفارت قید شده است، مطابقت داشته باشد؛
  4. دلایل و توضیحات متقاضی درباره بروز اشتباه در رد شدن درخواست او: متقاضی در این بخش از نامه اعتراضی خود باید با استناد به دلایل، توضیحات و مدارک کافی توضیح دهد که نسبت به رد درخواست او اشتباهی رخ داده است و پرونده باید مجددا مورد بررسی قرار بگیرد.
برچسب ها: مهاجر
سیما سینوی

سیما سینوی

سیما سینوی، دانش آموخته مقطع ارشد حقوق خصوصی و متخصص امور قراردادها به ویژه قراردادهای مرتبط با حوزه مهاجرت است. بخشی از مقالات مرتبط با خدمات مهاجرت تازحل، با قلم و تجربه سیما، نوشته شده است و در اختیار علاقه مندان قرار می‌گیرد.

نوشته‌ی بعدی
مدارک مهاجرت

مدارک مهاجرت چیست و در هر روش مهاجرت، شامل چه مواردی می‌شود؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییتر یوتیوب لینکدین تلگرام
لوگو تازحل

«تازحل» این افتخار را دارد که به عنوان یک مجموعه مهاجرتی متخصص، خدمات مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپی (ویزای کارآفرینی) و مهاجرت از طریق ویزای کار را در اختیار شما قرار دهد.

تازحل

  • ثبت شکایات
  • شرایط و قوانین
  • حریم خصوصی
  • وبلاگ

نشانی:

دفتر ایران: شیراز – خیابان شمس تبریزی – کوچه 9 – فرعی اول – واحد 3

دفتر لهستان: ورشو – سنکسوآ ۴۴۰۱

تلفن تماس:

9903459792 (98+)

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.