تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

صفحه اصلی » وبلاگ » ویزای فریلنسری یا ویزای دورکاری

ویزای فریلنسری

ویزای فریلنسری

ویزای فریلنسری یا ویزای دورکاری

سیما سینوی توسط سیما سینوی
اکتبر 12, 2023
در جزئیات مهاجرت
0

ویزا یا روادید یک گواهی است که نشان می‌دهد دارنده آن حق ورود به یک کشور خاص را دارد. این گواهی توسط سفارت کشورها صادر می‌شود. افرادی که قصد ورود به یک کشور خاص را دارند باید به سفارت کشور مذکور مراجعه کنند و برای دریافت ویزا تقاضا بدهند. درخواست ویزا با توجه به نوع انتظار متقاضیان، انواع مختلفی دارد. ویزای فریلنسری ، یکی از انواع ویزا است که تحت شرایط و ضوابط قانونی خاصی برای متقاضی دریافت آن، صادر خواهد شد. افرادی که این نوع از ویزای کار را دریافت می‌کنند، از مزایای متعددی برخوردار خواهند شد. همچنین، درخواست روادید از این نوع، با معایبی نیز همراه خواهد بود.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا با شرایط ویزا نوع فریلنسری و معایب و مزایای اخذ آن، آشنا شوید.

ویزای فریلنسری چیست؟

ویزای فریلنسری یکی از انواع روادید است که توسط سفارت اکثر کشورها صادر می‌شود. به صورت کلی می‌توان گفت که فرایند صدور و پیگیری ویزا، 5 الی 6 ماه طول می‌کشد.

این نوع از روادید برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند در یک کشور خارجی به صورت فریلنسینگ یا آزاد کاری مشغول به کار شوند. می‌توان گفت که دریافت این نوع از روادید، گزینه بسیار مناسب برای افرادی است که می‌خواهند پس از مهاجرت، به صورت مستقل در کشور مقصد کار کنند و در استخدام کارفرمای خاصی نباشند.

دارندگان ویزای دورکاری ، اقامت موقت کشور مقصد را به دست می‌آورند. همچنین، دارندگان ویزای دورکاری می‌توانند به صورت موقت در کشور مقصد مشغول به کار نیز شوند.

لازم به ذکر است که دارندگان ویزای فریلنسری از کارت اقامت نوع موقت و قابل تمدید تا 5 سال، برخوردار می‌شوند. همچنین، دریافت این نوع از ویزای بلند مدت، می‌تواند زمینه ساز اخذ شهروندی و گذرنامه کشور مقصد نیز باشد. همسر و فرزندان دارنده این نوع از روادید نیز از اجازه اقامت در کشور مقصد برخوردار می‌شوند.

مهاجرت و اقامت در دیگر کشورها از طریق دریافت ویزای فریلنسری

باید به این نکته توجه داشته باشیم که شرایط و مراحل قانونی صدور این نوع از روادید در کشورهای مختلف، یکسان نیست.  برای مثال، اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید باید بدانید دارندگان ویزای خود اشتغالی آلمان نمی‌توانند به استخدام یکی از نهاد‎های دولتی یا خصوصی این کشور در بیایند. همچنین دارندگان ویزای خود اشتغالی این کشور، از اجازه ثبت و تاسیس شرکت در آن کشور نیز برخوردار نیستند.

از طرف دیگر باید در نظر داشته باشید که ویزای خود اشتغالی این کشور به مشاغل خاصی محدود نمی‌شود. البته فقط افرادی می‌توانند نسبت به آماده سازی مدارک ویزا اقدام کنند که در زمینه خود اشتغالی از مهارت و تخصص کافی برخوردار باشند و از این طریق بتوانند برای خودشان درآمد به دست آورند.

افرادی که از طریق دریافت ویزای فریلنسری به کشور مورد نظر، مهاجرت کاری می‌کنند، پس از 5 سال زندگی و کار در کشور مقصد می‌توانند برای دریافت اقامت دائم آن کشور نیز درخواست دهند. دارندگان این نوع از روادید پس از اخذ اقامت نوع دائم کشور مقصد، در صورتی که از شرایط لازم برخوردار باشند، تابعیت و پاسپورت آن کشور را نیز دریافت می‌کنند.

شرایط دریافت ویزای خود اشتغالی

شغلی که دارندگان این نوع از ویزا، به صورت مستقل راه اندازی می‌کنند، باید جزء مشاغل آزاد باشد. بنابراین، متقاضیان دریافت این نوع از روادید باید مطمئن شوند که شغل انتخابی آن‌ها در اداره مالیات کشور مقصد، جزء مشاغل آزاد و فریلنسر محسوب شود.

در ادامه مهم‌ترین شرایطی که متقاضیان اخذ این نوع از روادید باید از آن‌ها برخوردار باشند را بررسی می‌کنیم:

  1. داشتن مدرک تحصیلی، حداقل تا سطح دیپلم؛
  2. نداشتن اقامت موقت یا دائم دیگر کشورها؛
  3. برخورداری از تمکن مالی لازم برای تامین هزینه‌های زندگی در این کشور؛
  4. ارائه یک ایده مناسب برای راه اندازی کار مستقل؛
  5. به اثبات رساندن سودآور بودن کار مستقل و کسب درآمد از طریق آن، حداقل به میزان 800 یورو در ماه.

مشاغل آزاد و فریلنسر

از جمله افرادی که می‌توانند به صورت مستقل و از طریق دریافت ویزای خود اشتغالی، در کشور‌های مختلف مشغول به کار شوند، عبارتند از:

  • هنرمندان؛
  • نویسندگان؛
  • پزشکان؛
  • مهندسان؛
  • معماران؛
  • حسابداران.

ویزای دورکاری

مدارک لازم برای دریافت ویزای دورکاری

افرادی که متقاضی دریافت این نوع از روادید هستند، باید مدارک زیر را به سفارت کشور مقصد تحویل دهند:

  1. پاسپورت معتبر؛
  2. سوابق شغلی و نمونه کارها؛
  3. مدارک تحصیلی؛
  4. تکمیل فرم درخواست ویزای خود اشتغالی؛
  5. ارائه سند ازدواج (در صورتی که متقاضی، متاهل است و به همراه همسر خود مهاجرت فامیلی می‌کند)؛
  6. گواهی تمکن مالی متقاضی؛
  7. طرح و برنامه متقاضی برای راه اندازی کار مستقل و نحوه کسب سود و درآمد از آن.

مراحل دریافت ویزای دیجیتال دورکاری

همانگونه که گفتیم، صدور این نوع از روادید، مراحل قانونی خاصی دارد. فردی که متقاضی دریافت ویزای خود اشتغالی است، در صورتی موفق به اخذ آن می‌شود که تمام مراحل قانونی را با موفقیت پشت سر بگذارد. در ادامه، مراحل قانونی صدور ویزای دیجیتال دورکاری را بررسی می‌کنیم:

  1. مرحله اول: متقاضی باید اسناد و مدارک لازم برای دریافت این نوع از روادید را تهیه کند و به سفارت کشور مقصد تحویل دهد؛
  2. مرحله دوم: درخواست متقاضی و همچنین اسناد و مدارکی که او ارائه داده است، توسط سفارت کشور مقصد، مورد بررسی قرار می‌گیرد؛
  3. مرحله سوم: در صورتی که متقاضی از شرایط لازم برخوردار باشد، برای او ویزای خود اشتغالی این کشور صادر می‌شود.

ویزای فریلنسری

مزایا و معایب دریافت ویزای فریلنسری

دربافت این نوع از روادید می‎تواند مزایای متعددی را در اختیار دارنده آن قرار دهد اما در عین حال، ممکن است که همراه با معایبی نیز باشد. در ادامه به بررسی مزایا و معایب دریافت این نوع از روادید می‌پردازیم.

مزایای دریافت ویزای خود اشتغالی

از مهم‌ترین مزایای دریافت این نوع از روادید که از فواید مهاجرت با این شیوه نیز محسوب می‌شود موارد زیر است:

وجود مشاغل مستقل فراوان برای افراد متخصص: افرادی که در زمینه کاری خودشان از مهارت و تخصص بالایی برخوردار هستند، از طریق دریافت این نوع از روادید می‌توانند به راحتی در کشور مقصد مشغول به کار شوند.

درآمد سالیانه بالا: لازم به ذکر است که در اکثر کشورها از افرادی که به صورت مستقل و آزاد کار می‌کنند (فریلنسرها)، مالیات کمتری دریافت می‌شود. به همین دلیل، فریلنسرها، از مشتریان خود هزینه مناسب و منصفانه‌ای دریافت می‌کنند. همین موضوع باعث می‌شود که فریلنسرها، نسبت به دیگر مشاغل، درآمد بیشتری داشته باشند.

برخورداری از حمایت مالی دولت: در اکثر کشورهای توسعه یافته، از دارندگان مشاغل آزاد و مستقل حمایت مالی می‌شود. به همین دلیل، اگر دارندگان این نوع از روادید با بحران مالی رو به رو شوند، از حمایت دولت مقصد برخوردار خواهند شد.

معایب ویزای فریلنسری

همان گونه که گفتیم، دریافت این نوع از روادید می‌تواند با معایبی نیز همراه باشد. در ادامه معایب اقامت کاری و راه اندازی کار مستقل در کشور مقصد از طریق دریافت این نوع از روادید را بررسی می‌کنیم:

هزینه بالای بیمه درمانی: در اغلب کشورها، داشتن بیمه درمانی برای دارندگان مشاغل آزاد و مستقل، اجباری است. معمولاً، دارندگان ویزای فریلنسری باید یک درصد مشخص از درآمد خودشان را برای پرداخت هزینه بیمه درمانی پرداخت کنند. برای مثال، در کشور آلمان دارندگان مشاغل آزاد باید حدود 14 درصد از درآمد ناخالص خودشان را به شرکت‌های بیمه سلامت بپردازند. هر مقدار که درآمد مشاغل آزاد و مستقل بیشتر شود، میزان حق بیمه‌ای که باید به شرکت‌های بیمه بپردازند نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

سیستم مالیاتی پیچیده کشور مقصد: سیستم مالیاتی برخی از کشورها بسیار پیچیده است و باعث سردرگمی افرادی می‌شود که ویزای فریلنسری را به عنوان راه مهاجرت خود انتخاب می‌کنند. برای مثال، دارندگان مشاغل آزاد در کشور آلمان باید با قوانین مالیاتی این کشور مانند سیستم پیش پرداخت سه ماهه و ثبت نام ماهیانه مالیات و ارزش افزوده، آشنا باشند. باید به این نکته توجه داشته باشید که دارندگان این نوع از روادید ملزم هستند که از قوانین مالیاتی کشور مقصد تبعیت کنند.

بازار کار رقابتی: دارندگان این نوع از ویزا، پس از فراهم کردن شرایط مهاجرت به کشور مقصد باید با فریلنسرهای بومی آنجا به رقابت بپردازند. به همین دلیل، دارندگان این نوع از ویزا باید با زبان و فرهنگ مردم کشور مقصد آشنایی داشته باشند تا بتوانند مشتریان بیشتری را جذب کنند.

برچسب ها: مهاجر
سیما سینوی

سیما سینوی

سیما سینوی، دانش آموخته مقطع ارشد حقوق خصوصی و متخصص امور قراردادها به ویژه قراردادهای مرتبط با حوزه مهاجرت است. بخشی از مقالات مرتبط با خدمات مهاجرت تازحل، با قلم و تجربه سیما، نوشته شده است و در اختیار علاقه مندان قرار می‌گیرد.

نوشته‌ی بعدی
مهاجرت کاری به اروپا

مهاجرت کاری به اروپا و اطلاعات مهمی که در این مورد وجود دارد!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییتر یوتیوب لینکدین تلگرام
لوگو تازحل

«تازحل» این افتخار را دارد که به عنوان یک مجموعه مهاجرتی متخصص، خدمات مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپی (ویزای کارآفرینی) و مهاجرت از طریق ویزای کار را در اختیار شما قرار دهد.

تازحل

  • ثبت شکایات
  • شرایط و قوانین
  • حریم خصوصی
  • وبلاگ

نشانی:

دفتر ایران: شیراز – خیابان شمس تبریزی – کوچه 9 – فرعی اول – واحد 3

دفتر لهستان: ورشو – سنکسوآ ۴۴۰۱

تلفن تماس:

9903459792 (98+)

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.