تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

صفحه اصلی » وبلاگ » مدارک لازم برای ویزای همراه آلمان و شرایط اخذ آن چیست؟

ویزای همراه آلمان

ویزای همراه آلمان

مدارک لازم برای ویزای همراه آلمان و شرایط اخذ آن چیست؟

سحر هدایت توسط سحر هدایت
دسامبر 12, 2023
در جزئیات مهاجرت
0

آلمان با فراهم کردن فرصت‌های شغلی فراوان و سطح زندگی بالا، دلایل موجه و مهم مهاجرت را فراهم کرده است. افرادی که از این فرصت بهره می‌برند و می‌توانند شغل مناسبی در این کشور پیدا کنند، پس از مدتی اجازه دارند خانواده خود را نیز به آن‌جا ببرند. مقامات مهاجرتی این کشور فرایند گرفتن ویزای همراه برای المان را به عنوان یکی از انواع ویزای آلمان و از مصادیق ویزای همراه یا ویزای پیوست، برای بسیاری از افراد واجد شرایط تسهیل می‌کنند. البته همه ما مشمول گرفتن آن نمی‌شویم. با توجه به زادگاه شما و اینکه می‌خواهید در این کشور به چه کسانی بپیوندید، باید شرایط خاصی داشته باشید.

به طور کلی این روادید امکان زندگی و کار در آلمان را برای دارندگان آن فراهم می‌کند. با استفاده از آن می‌توانید به طور قانونی در این کشور زندگی و از تمام فرصت‌هایی استفاده کنید که دولت در اختیارتان قرار می‌دهد. در این مقاله شما را با مدارک لازم برای ویزای همراه آلمان و همچنین ‏شرایط و مراحل صدور آن‏ آشنا خواهیم کرد.

انواع ویزای همراه در کشور آلمان

در ادامه، می‌خواهیم انواع این ویزای شینگن را برای شما شرح دهیم:

  1. ویزای همراه دانشجو در آلمان برای دانشجوهایی صادر می‌شود که قصد تحصیل در مدارج بالا را در این کشور دارند و می‌خواهند خانواده نیز همراه آن‌ها باشد و یک مهاجرت فامیلی داشته باشند. شرایط ویزای همراه دانشجویی آلمان تقریبا شبیه به شرایط ویزای دانشجویی معمولی است، با این تفاوت که برای گرفتن آن باید پذیرش یکی از دانشگاه‌های آلمان را داشته باشید و مدارک ویزای شینگن را نیز ارائه دهید. همچنین مدرک زبان شما باید حداقل در سطح B1 یا B2 باشد.
  2. ویزای همراه بیمار آلمان برای افرادی صادر می‌شود که باید روند درمان بیماری خود را در این کشور طی کنند و دوست دارند در این مسیر، خانواده آن‌ها کنارشان باشد و یک اقامت خانوادگی داشته باشند. برای گرفتن این ویزای اروپا، باید علاوه بر شرایط عمومی، گزارش پزشکی معتبری داشته باشید که نیاز به درمان در این کشور را تایید کند. همچنین به برنامه درمانی نیاز دارید که جزئیات درمان و نیاز به حضور خانواده را توضیح دهد.
  3. ویزای همراه کاری آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که مهاجرت کاری به آلمان را تجربه کرده‌اند و در این کشور مشغول به کار هستند و اقامت کاری دارند. حالا ایشان می‌خواهند در این مدت، خانواده کنارشان باشد. توجه کنید که فرد متقاضی روادید شنگن می‌تواند در شرایط خاصی، خودش نیز مشغول به کار شود. اگر فرد ساکن آلمان کارت آبی یا اجازه اقامت با اجازه کار داشته باشد یا در این کشور پژوهشگر قابلی باشد، ورک پرمیت اعضای خانواده نیز قابل دستیابی است.
  4. ویزای همراه دانش آموزی آلمان نیز برای دانش‌آموزانی صادر می‌شود که می‌خواهند در آلمان درس بخوانند و در کنار خانواده‌شان نیز باشند. برای گرفتن آن باید نامه پذیرش مدرسه آلمانی و همچنین مدارک مربوط به تحصیلات قبلی‌تان از جمله گواهی‌های تحصیلی و کارنامه‌های درسی را ارائه دهید.

در خصوص هریک از انواع ویزا می‌توانید از یک وکیل مهاجرت به آلمان کمک و راهنمایی بگیرید. ما در تیم مهاجرتی تازحل در کنار شما خواهیم بود تا بتوانید فرایند مهاجرت به اروپا را تسهیل کنید.

شرایط ویزای همراه آلمان

شرایط ویزای همراه آلمان

برای آنکه بتوانید این مجوز را برای اعضای خانواده مانند همسرتان بگیرید و از آن استفاده کنید، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • کارت اقامت؛
  • بیمه سلامت؛
  • مدارک تمکن مالی؛
  • مکان مناسب برای زندگی.

حداقل درآمدی که باید برای دریافت این ویزای نوع d داشته باشید، پس از محاسبه اجاره خانه یا وام‌هایتان محاسبه می‌شود و نباید کمتر از حدی باشد که خانواده‌تان مجبور شود از کمک‌های دولت برای گذراندن زندگی خود استفاده کند.

همچنین لازم است مکان مناسب برای زندگی داشته باشید. یعنی به ‌ازای هر کدام از اعضای خانواده که بالای 6 سال سن دارند، باید حداقل 12 متر مربع در دسترس باشد. برای کودکان زیر 6 سال نیز تنها 10 متر مربع کافی خواهد بود. اگر همسر یا شریک زندگی‌تان حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشد، هیچ شرط و محدودیت سنی و زبانی برای گرفتن ویزای پیوستن به خانواده ندارد:

  • داشتن کارت آبی اتحادیه اروپا؛
  • مدرک خود اشتغالی؛
  • اگر در کشور آلمان به عنوان محقق شناخته می‌شود؛
  • اگر در این کشور شرایط زندگی بسیار خوبی دارد.

اگر همسر شما در دوران تاهل، اقامت اروپایی خود را در این کشور گرفته است، شما نیز با ثبت درخواست خود، می‌توانید آن را دریافت کنید. اما اگر این مجوز را پس از ازدواج با شما گرفته است، باید 2 سال صبر کنید و سپس درخواست دهید.

توجه کنید که این کشور اروپایی، ازدواج‌های چندهمسری را به رسمیت نمی‌شناسد. بنابراین اگر یکی از ساکنان این کشور با خود، شریک عاطفی‌اش را آورده باشد، بعدا اجازه این کار را برای افراد دیگری تحت این عنوان نخواهد داشت.

این شرایط، عمومی هستند و اگر برای مقصود خاصی، ویزای بلند مدت می‌خواهید، تغییراتی در آن‌ها اعمال خواهد شد. مثلا برای ویزای همراه کاری آلمان باید مدارکی مانند نامه پذیرش شغلی، گواهی سوابق کاری و رزومه معتبر داشته باشید. همچنین برای دریافت ‏ویزای همراه آلمان تحصیلی باید نامه پذیرش دانشگاه، برنامه تحصیلی و مدارک تحصیلی خود را ارائه دهید.

کودکان باید چه شرایطی داشته باشند؟

شرایط دریافت ویزای همراه المان زیر ۱۸ سال به سن و شرایط فرد بستگی دارد. اگر یکی از والدین، کارت آبی، مجوز تسویه حساب یا انواع اقامت با دلایل بشر دوستانه داشته باشند، می‌توانند به راحتی و بدون رعایت هیچ شرطی فرزند را همراه خود به این کشور بیاورند.

چنانچه پدر و مادر، هر دو مقیم آلمان باشند، می‌توانند برای آوردن فرزند خود درخواست دهند. اگر یک والد مجرد بخواهد فرزندش را به آلمان بیاورد، باید حضانت کودک را داشته باشد. اگر حضانت کودک با دو طرف است اما تنها یکی از آن‌ها مقیم آلمان باشد، والدی که مقیم آلمان نیست باید حق حضانت را به طرف مقابل واگذار کند تا او بتواند برای ویزای ملی نوع همراه درخواست دهد.

یکی دیگر از شرایط اخذ ویزای همراه آلمان برای کودکان زیر 16 سال این است که می‌توانند بدون هیچ شروطی به والدین خود در این کشور بپیوندند. افراد بین 16 تا 18 ساله نیز نباید متاهل باشند و باید برای درخواست روادید روی زبان این کشور تسلط داشته باشند.

از طرفی اگر پدر یا مادری بخواهند با ویزای همراه آلمان به فرزند خردسال خود در این کشور بپیوندند، باید حق مراقبت یا حضانت او را داشته باشند. وجود شرایط زیر نیز الزامی است:

  • در این کشور، هیچ والدی حق حضانت کودک را نداشته باشد؛
  • کودک اجازه اقامت داشته باشد؛
  • کودک مجوز اسکان پناهندگی داشته باشد.

به عبارت دیگر، سایر اعضای خانواده یعنی والدین، خواهر، برادر، خاله، عمه، عمو، دایی و … فقط در موارد خاص می‌توانند به اقوام خود بپیوندند. اگر یکی از اعضای خانواده که قصد اجرای یکی از روش های مهاجرت به آلمان را دارد، نیاز به حمایت خانواده داشته باشد واجد شرایط اخذ ویزا می‌شود.

توجه داشته باشید برای دریافت ویزای همراه المان زیر ۱۸ سال باید مدارکی مبنی بر توانایی تامین هزینه‌های زندگی فرزند خود را نیز نشان دهید. مبلغ تمکن مالی برای هزینه‌های ماهانه فرزندتان 300 یورو است و درخواست ویزا باید گواهی تمکن مالی معادل 3600 یورو را نیز شامل شود که تامین هزینه‌های یک سال زندگی او را نشان می‌دهد.

مدارک لازم برای ویزای همراه آلمان

مدارک لازم برای ويزاي همراه آلمان

برای درخواست ويزاي همراه کشور آلمان باید برای حضور در سفارت یا کنسولگری آن کشور در ایران وقت بگیرید. سپس باید مدارک مهاجرت را تهیه کنید و به سفارت ارائه دهید. این مدارک با توجه به اینکه در کشور مقصد به چه کسانی ملحق می‌شوید، متفاوت خواهند بود. مدارک لازم برای پیگیری ویزا نوع همراه شامل موارد زیر می‌شود:

  1. دو فرم درخواست به جای یک فرم؛
  2. یک کپی از پاسپورت همسر (اگر شهروند کشورهای اتحادیه اروپا است.)؛
  3. یک کپی از مجوزهای اقامت همسر ‏(اگر شهروند کشورهای اتحادیه اروپا نیست.)؛
  4. کپی و اصل سند ازدواج؛
  5. اثبات مهارت‌های زبان آلمانی در سطح حداقل A1.

مدارک لازم برای درخواست ویزای همراه آلمان برای فرزندان زیر سن قانونی شامل موارد زیر می‌شود:

  1. کپی پاسپورت معتبر هر دو والد؛
  2. شناسنامه؛
  3. مدرک پذیرش فرزند خواندگی (اگر کودکتان فرزندخوانده شماست.)؛
  4. حکم حضانت فرزند (در صورت طلاق والدین)؛
  5. گواهی فوت والدین (اگر یکی از والدین فوت کرده باشد.)؛
  6. رضایت نامه والدین.

پیش از ارسال درخواست ویزای همراه همزمان آلمان برای سفارت یا کنسولگری این کشور، درباره دیگر مدارک مورد نیاز طبق شرایط خودتان مطمئن شوید. زیرا امکان دارد مقامات مهاجرتی از شما مدارک بیشتری بخواهند.

ویزای همراه آلمان چقدر طول میکشد

صدور ویزای همراه آلمان چقدر طول میکشد و چقدر هزینه دارد؟

مدت صدور این مدرک، با توجه ‌به شرایط خودتان و بسیاری از موارد مختلف متفاوت خواهد بود، اما معمولا حدود سه هفته الی چند ماه طول می‌کشد. شرایطی مانند حجم بالای درخواست‌ها، پرسش‌های اضافی و تحقیق فراوان مقامات مهاجرت و بررسی بسیار دقیق مدارک معمولا از عواملی هستند که صدور ویزای همراه همزمان آلمان را به تاخیر می‌اندازند.

هزینه درخواست این روادید برای بزرگسالان 75 یورو است و کودکان زیر 18 سال نیز باید 37.50 یورو بپردازند. دقت کنید که این هزینه پس از رد درخواست شما یا انصراف از دریافت این مجوز به شما بازگردانده نمی‌شود، پس بهتر است پیش از اقدام از وکیل اقامت یا وکیل ویزا کمک بگیرید.

سخن نهایی

اخذ ویزای همراه کشور آلمان برای زمانی مفید است که ساکنان خارجی که شهروند آلمان محسوب نمی‌شوند بخواهند خانواده را در کنار خود داشته باشند. گاهی این مجوز برای اهداف خاصی صادر می‌شود. مثلا مسئولان اداره مهاجرت این کشور ویزای همراه بیمار آلمان را برای مواقعی صادر می‌کنند که متقاضی می‌خواهد دوره درمان خود را در آن‌جا سپری کند. با داشتن چنین روادیدی می‌توانید به‌صورت قانونی و با امکاناتی بی‌نظیر که برای شما فراهم می‌شود، در کنار اعضای خانواده یا عزیزانتان زندگی کنید و از فرصت‌هایی که در آلمان برایتان فراهم می‌شود، بهره مند شوید.

 

منبع
Family Reunion Visa

برچسب ها: مهاجر
سحر هدایت

سحر هدایت

سحر هدایت از کارشناسان مهاجرتی وب سایت «تازحل» و از علاقه مندان به حوزه تالیف مقالات مرتبط با مهاجرت خارجی است. «سحر» بخشی از اطلاعات، تجارب و مطالعات روزانه خود را از طریق وبلاگ تازحل با کاربران در میان می‌گذارد.

نوشته‌ی بعدی
تابعیت مجارستان

شرایط گرفتن تابعیت مجارستان و بایدها و نبایدهای آن!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییتر یوتیوب لینکدین تلگرام
لوگو تازحل

«تازحل» این افتخار را دارد که به عنوان یک مجموعه مهاجرتی متخصص، خدمات مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپی (ویزای کارآفرینی) و مهاجرت از طریق ویزای کار را در اختیار شما قرار دهد.

تازحل

  • ثبت شکایات
  • شرایط و قوانین
  • حریم خصوصی
  • وبلاگ

نشانی:

دفتر ایران: شیراز – خیابان شمس تبریزی – کوچه 9 – فرعی اول – واحد 3

دفتر لهستان: ورشو – سنکسوآ ۴۴۰۱

تلفن تماس:

9903459792 (98+)

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.