آلمان با داشتن فرصتهای شغلی فراوان و کیفیت بالای زندگی، توجه متقاضیان به مهاجرت را از سراسر جهان به خود جلب میکند. علاوه بر این، پس از تحقق شرایط مهاجرت به آلمان و هنگامی که مهاجران در این کشور کار پیدا کنند و مستقر شوند، میتوانند خانواده خود را نیز به آنجا بیاورند. به همین علت، مقامات مهاجرت این کشور، ویزا پیوست آلمان را به عنوان یکی از انواع ویزای آلمان معرفی کردهاند. ویزای پیوست یا ویزای همراه از ویزاهای کاربردی در سطح جهان نیز محسوب میشود.
آمار نشان میدهد که در سال 2022، دولت این کشور مجموعا 117034 مورد ویزای ملحق شدن به خانواده صادر کرده است. همچنین از طریق این طرح، 930 هزار مهاجر از سال 2015 به این کشور وارد شدهاند و طبیعی است که درخواست برای آن طی سالهای اخیر بسیار افزایش یافته باشد.
البته با توجه به کشور مبدا متقاضی، شرایط متفاوتی برای پیوستن اعضای خانواده او در خاک کشور آلمان در نظر گرفته شده است. همچنین برخی از افراد به علت نداشتن این شرایط نمیتوانند از آن استفاده کنند. در این مقاله، به بررسی نکات ضروری ویزای پیوست غیر همزمان آلمان میپردازیم و به سوال ویزای پیوست آلمان چقدر طول میکشد نیز پاسخ میدهیم.
شرایط و مدارک ویزای پیوست خانواده در آلمان
مهاجرانی که دارای اقامت شینگن کشور آلمان هستند و میخواهند اعضای خانواده خود را به آنجا بیاورند، باید شرایط اقامت زیر را داشته باشند:
- داشتن تمکن مالی برای حمایت از خود و خانواده (تمکن مالی ویزای پیوست آلمان بهازای هرکدام از اعضای خانواده متقاضی حدود 500 یورو است.)؛
- داشتن بودجه کافی برای تامین مسکن خانواده؛
- آشنایی خانواده به زبان آلمانی (معمولا حداقل، سطح زبان A1 مورد قبول است.)؛
- داشتن مجوز زندگی به شکل اقامت موقت، اقامت دائم یا کارت آبی اتحادیه اروپا؛
- داشتن بیمه درمانی برای خود و خانواده.
- سن کودکان باید زیر 18 سال باشد.
مدارک ویزای پیوست به خانواده آلمان نیز عبارتند از:
- یک کپی از پاسپورت همسر در صورتی که موفق به اخذ شهروندی اتحادیه اروپا شده باشد؛
- کپی از مجوزهای اقامت اروپا و مرتبط با همسر در صورتی که تابعیت اتحادیه اروپا را نداشته باشد؛
- کپی اصل سند ازدواج؛
- اثبات مهارتهای اولیه زبان آلمانی؛
- برگه تمکن مالی؛
- تکمیل دو عدد فرم ویزای پیوست به خانواده آلمان.
مدارک لازم ویزای پیوست مورد نظر برای افراد زیر سن قانونی نیز به شرح زیر است:
- کپی گذرنامه هر دو والد؛
- شناسنامه؛
- مدرک فرزندخواندگی (در صورت وجود)؛
- حکم حضانت (در صورت طلاق والدین)؛
- گواهی فوت والدین (در صورت فوت یکی از والدین)؛
- رضایتنامه والدین.
توجه کنید که باید اصل تمام مدارک مهاجرت را همراه با دو نسخه ضمیمه ارائه دهید. چون مدارک ناقص ممکن است باعث رد درخواست ویزا شود.
شروط و مدارک ویزای پیوست همسر با هدف ملحق شدن در این کشور اروپایی
شرایط ویزای پیوست همسر آلمان نیز به شرح زیر است:
- شرط سنی: همسر شما باید حداقل 18 سال داشته باشد؛
- ارائه گواهی ازدواج؛
- معتبر بودن گواهی ازدواج؛
- تایید گواهی ازدواج توسط سفارت یا کنسولگری آلمان؛
- ترجمه گواهی ازدواج به زبان آلمانی؛
- اثبات تمکن مالی مهم است و شما و همسرتان باید ثابت کنید که شاغل هستید؛
- داشتن بیمه درمانی اهمیت دارد. باید این بیمه شرایط تعیین شده توسط دولت آلمان را پوشش دهد؛
- تسلط روی زبان این کشور نیز از اهمیت برخوردار است. اگر همسر شما کارت آبی اتحادیه اروپا را داشته باشد یا خوداشتغال باشد، نیازی نیست این زبان را یاد بگیرد.
برای دریافت ویزای پیوست به همسر آلمانی باید مدارک زیر را نیز ارائه دهید:
- گذرنامه معتبر؛
- تکمیل فرم درخواست؛
- اظهارنامه؛
- کپی صفحه اول و کل صفحات گذرنامه خود و همسرتان؛
- گواهی حق زندگی در آلمان؛
- کپی مدرک اجازه اقامت؛
- سند ازدواج؛
- مدرک تحصیلی؛
- 2 عدد عکس گذرنامه بیومتریک؛
- دعوتنامه؛
- قرارداد کاری؛
- فیش حقوقی 3 ماه گذشته.
در نظر داشته باشید مدتی که باید برای دریافت جواب ویزای پیوست به همسر آلمان منتظر بمانید، زیاد نیست.
ویزا برای پیوستن به والدین در آلمان
شرایط آوردن فرزندان به آلمان به سن و وضعیت آنها بستگی دارد. اگر والدین کارت آبی دارند یا برای دلایل بشردوستانه مجوز زندگی در آلمان داشته باشند، میتوانند بهراحتی فرزند خود را بدون نیاز به رعایت هیچ شرایطی به آنجا ببرند.
اگر پدر یا مادر مجرد، بخواهند فرزند خود را به آنجا ببرند، باید حضانت کودک را برعهده بگیرند. همچنین اگر هیچ یک از والدین، مقیم آلمان نباشند، باید حق حضانت را به شخصی بدهند که حق زندگی در آنجا را دارد و او میتواند برای ویزای پیوست خانواده آلمان اقدام کند. کودکان زیر 16 سال، به شرایط خاصی نیاز ندارند اما اگر فرزند شما بین 16 تا 18 سال سن دارد، باید بتواند به راحتی به آلمانی صحبت کند.
همچنین باید در زمان دریافت وقت ویزای پیوست آلمان در سازمان VFS Global، تمام مدارک لازم را طبق موارد خواستهشده ارائه دهید. هر نوع بیدقتی ممکن است باعث شود پرونده شما ناقص باشد و مجبور شوید دوباره به این سازمان مراجعه کنید.
از مدارک لازم میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:
- تکمیل فرم درخواست؛
- تکمیل فرم اظهارنامه؛
- نامهای که در آن هدف از انواع مهاجرت به کشور آلمان و مدت مقیم شدن را دقیقا نشان میدهد؛
- کپی صفحه اول و کل صفحات پاسپورت بیومتریک فرزند؛
- کپی صفحه اول و کل صفحات پاسپورت والدین؛
- گواهی محل زندگی والدین یا والدین مقیم آلمان؛
- کپی کارت اقامت والدین؛
- گواهی مدرسه با ذکر نام والدین و تاریخ تولد؛
- سند ازدواج والدین.
این نکته را در نظر داشته باشید در زمان تعیینشده در سفارت مدارکی مانند ایمیل تاییدشده، درخواست ویزا برای تمامی اعضای خانواده، شناسنامه کل خانواده و کپی از مجوز حق زندگی فرد در آلمان را به همراه داشته باشید. چون سفارت آنها را بررسی میکند و مراحل احراز هویت نیز مانند انگشت نگاری زمان حضور در آنجا انجام میشود.
همچنین باید نشان دهید فرزندتان تحت پوشش بیمه سلامت شما است. اگر بیمه درمانی برای شما صادر نشده است، میتوانید از بیمه درمانی مسافرتی استفاده کنید. توجه کنید از آنجایی که درخواست شما به مراجع ذیصلاح مهاجرت در این کشور ارسال میشود، حدود 3 ماه طول میکشد تا جواب آن حاضر شود.
ویزای پیوست به فرزند آلمان
اگر میخواهید برای ویزای پیوست به فرزند آلمان اقدام کنید، چون فرزندتان آنجا است، باید بدانید که این نوع از انواع ویزا نیز شرایطی دارد. مثلا باید حق مراقبت یا حضانت کودک خود را داشته باشید. علاوه بر این، شرایط زیر نیز ضروری است:
- کودک اجازه زندگی در این کشور را داشته باشد؛
- در شرایط فعلی هیچکدام از والدین او در آلمان از او مراقبت نکنند؛
- بهعنوان پناهنده به آنجا نرفته باشد.
اگر فرزند شما بزرگسال است و تمایل دارید به او بپیوندید، شرایط زیر الزامی خواهد بود:
- بتوانید تضمین کنید که از عهده مخارج زندگی خود بر میآیید؛
- بیمه درمانی کافی داشته باشید؛
- بیماری خاصی نداشته باشید و آزمایش سلامت بدهید؛
- مهارت زبان آلمانی در سطح A1 داشته باشید.
اگر فرزندتان در آلمان زندگی میکند و میخواهد شما را نیز به عنوان والدین خود به آنجا بیاورد، باید شرایط زیر را داشته باشد:
- اثبات تمکن مالی از طریق درآمد و پسانداز؛
- امضای اظهارنامه (با این گواهی نشان میدهد میتواند هزینههای والدین خود مانند هزینههای مراقبتهای بهداشتی را پرداخت کند.)؛
- فرزندتان باید بالای 18 سال داشته باشد، آلمانی بداند و انواع اقامت طولانی مدت یا کارت آبی داشته باشد.
زمانی که میخواهید برای این نوع ویزا درخواست دهید، داشتن مدارک زیر ضروری است:
- داشتن پاسپورت معتبر با اعتبار حدودا 10 سال و دو صفحه خالی؛
- کپی از صفحات اول و آخر گذرنامه و تمام صفحات حاوی مهر ورود یا ویزا؛
- تکمیل فرم ویزای پیوست به خانواده آلمان؛
- ارائه نامهای که روش مهاجرت به آلمان، علت انتخاب این روش و مدت زندگی را نشان میدهد؛
- داشتن دعوتنامه؛
- شناسنامه؛
- گواهی مجوز اقامت فرزند در آلمان در 6 ماه گذشته؛
- ارائه مدرک اثبات ارتباط خانوادگی؛
- ارائه بیمه درمانی؛
- مدرک تحصیلی؛
- دو قطعه عکس.
هزینه ویزای پیوست آلمان به فرزند حدود 75 یورو است و مدت زمان صدور ویزای پیوست آلمان حدود 3 ماه طول میکشد و باید تا این مدت منتظر بمانید.
با فرزند خود میتوانید از 90 روز تا یکسال در این کشور زندگی کنید. با این حال، اگر واجد شرایط بودید، این روادید را تا دو سال دیگر نیز میتوانید تمدید کنید. همچنین میتوانید بیشتر از این مدت نیز در آنجا زندگی کنید، به شرطی که شرایط مورد درخواست سفارت آلمان را داشته باشید. باید اشاره کنیم که ویزای پیوست غیر همزمان آلمان، نام دیگر ویزای پیوست خانواده است و بسیاری از منابع این دو را به جای یکدیگر استفاده میکنند اما همگی در نهایت، به اقامت خانوادگی منتهی خواهند شد.
نحوه درخواست و هزینه ویزای پیوست به خانواده در آلمان
برای درخواست ویزای پیوست کشور آلمان باید یک قرار ملاقات با سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود تنظیم کنید. اگر این سفارت در کشور شما فعال نیست، میتوانید به کشورهای همسایه مراجعه و آنجا درخواست خود را ثبت کنید.
همچنین باید تمام مدارک لازم را برای درخواست این نوع روادید شنگن ارائه دهید. جزئیات مدارک به شخصی بستگی دارد که میخواهید به او در آنجا ملحق شوید. در صورت نیاز ممکن است سفارت بخواهد وقت ویزای پیوست آلمان بگیرید و در زمان تعیینشده به کنسولگری آلمان بروید.
در اصل، این بخش برای تایید اطلاعات ارائه شده در درخواست و ارزیابی قصد متقاضی برای مقیم شدن در این کشور است. در سفارت از شما درباره موضوعاتی مانند سابقه شغلی، وضعیت مالی و مهارت زبان سوالاتی میپرسند.
درباره هزینه نیز باید بگوییم که هزینه ویزای پیوست آلمان برای بزرگسالان 75 یورو است. کودکان تا سن 18 سال باید هزینهای حدود 37 یورو بپردازند. با این حال، بهتر است با سفارت این کشور تماس بگیرید تا متوجه شوید آیا با توجه به شرایط، میتوانید کمتر هزینه کنید یا نه.
پیگیری ویزای پیوست آلمان به سه شکل حضوری، تلفنی یا با ایمیل امکان پذیر است اگر سوالی داشتید، میتوانید به این روشها با سفارت این کشور در ارتباط باشید. از طرفی، خانواده شما بعد از رسیدن به آلمان باید به اداره مهاجرت آنجا مراجعه کنند و برای مقیم شدن درخواست دهند. از آنجایی که اداره مهاجرت قبلا تمام مدارک لازم برای ویزای پیوست آلمان را بررسی کرده است، این روند معمولا به سرعت به پایان میرسد. شما میتوانید قبل از آمدن خانواده خود از اداره مهاجرت مربوطه وقت بگیرید. همچنین اگر فرزندان شما مدرسه میروند، باید آنها را در مدرسه ثبت نام کنید.
مزایای ویزای اتحاد خانواده آلمان
کسانی که تجربه ویزای پیوست آلمان را دارند، از مزایای زیاد آن یاد کردهاند. از جمله:
- همسر یک شهروند آلمانی یا مقیم دائم آنجا میتواند بدون نیاز به اجازه کار یا ورک پرمیت، در آنجا مشغول شود. با این حال، اگر او قصد دارد تا در یک حرفه مانند پزشکی یا وکالت کار کند، ممکن است ملزم به کسب مدارک یا گواهینامههای اضافی شود.
- دسترسی به مراقبتهای بهداشتی قابل توجه است. آلمان سیستم مراقبتهای بهداشتی بسیار پیشرفتهای دارد که خدمات بسیاری به شهروندان خود ارائه میدهد. دارندگان ویزای پیوست به همسر آلمانی یا خانواده نیز میتوانند به این خدمات از جمله بستری شدن در بیمارستان و داروهای تجویزی دسترسی داشته باشند.
- این کشور سیستم آموزش عالی قابل قبولی دارد که فرصتهایی را برای کودکان و بزرگسالان فراهم میکند. آنها با این روادید میتوانند در دانشگاهها و مدارس حرفهای ثبت نام کنند. همچنین ممکن است واجد شرایط کمک مالی مانند بورسیه تحصیلی و کمک هزینه تحصیلی شوند.
- آلمان مزایای اجتماعی گوناگون مانند حقوق بازنشستگی را برای شهروندان و ساکنان خود فراهم میکند. خانواده شهروندان آلمانی نیز میتوانند از این مزایا برخوردار شوند.
علت رد شدن درخواست
اگر اداره مهاجرت درخواست شما را تایید نکرد، باید علت رد شدن درخواست شما را در بیانیهای ذکر کند. یکی از دلایلی که ممکن است باعث ریجکت ویزا شود، ازدواج مصلحتی یا بیتوجهی به قوانین ویزای پیوست آلمان است. اگر آنها چنین فرض کنند، سفارت درخواست روادید شما را رد میکند. در چنین شرایطی میتوانید به این شکل عمل کنید:
خانواده شما میتوانند ظرف یک ماه با ارائه اعتراض خود (به شکل کتبی) به سفارت این کشور اعتراض کنند. در این نامه، باید علت اشتباه بودن رد ویزای شینگن را توضیح دهند. پس از دریافت نامه اعتراض، درخواست خانواده شما دوباره بررسی میشود. در این صورت اگر مشکل حل شد، ویزای آنها صادر میشود. اما اگر رد شد، اصطلاح اخطار اعتراض را دریافت میکنید که بهطور مفصل توضیح میدهد چرا آنها نمیتوانند این روادید را تایید کنند. دوباره خانواده شما میتوانند ظرف 4 هفته در دادگاه محل سکونت خود علیه این تصمیم شکایت کند. همچنین میتوانید وکیل ویزا بگیرید تا به شما کمک کند.
قوانین ویزای پیوست آلمان
در ادامه، این قوانین را مرور میکنیم:
- باید حداقل اجازه داشته باشید تا به شکل قانونی در این کشور زندگی کنید.
- باید رابطه زن و شوهر یا شریک زندگی قانونی باشد.
- از شرایط ویزای پیوست همسر آلمان میتوانیم به سن بالای 18 سال همسر هنگام ازدواج اشاره کنیم.
- اگر بعد از ورود به آلمان بخواهید ازدواج کنید، باید حداقل 2 سال شرایط اقامت داشته باشید.
- اگر مجرد هستید، در صورتی میتوانید خواهر یا برادر کوچکتر خود را به آنجا ببرید که ثابت کنید فضای زندگی شما کافی است و تمکن مالی دارید.
- اگر شهروندی آلمان را دارید، خانواده شما به راحتی میتوانند وارد این کشور شوند. با این حال باید بتوانند بهراحتی به زبان آن کشور نیز صحبت کنند.
- باید محل زندگی مناسبی در آلمان برای خود و همسرتان داشته باشید. بهعبارت دیگر، فضای زندگی شما باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا هر دو بتوانید در آنجا زندگی کنید.
- اگر از طریق تحصیلی میخواهید اقدام کنید، باید مدت تحصیل شما حداقل یک سال باشد.
- یکی از شرایط تمکن مالی ویزای پیوست آلمان این است که بودجه شما باید برای مراقبت از خود و خانواده کافی باشد. به عبارت دیگر، برای تامین هزینههای زندگی آنها بدون حمایت دولت باید بودجه کافی داشته باشید.
- اگر دانشجو هستید و تمایل دارید خانواده به شما بپیوندند، باید ثابت کنید که از نظر مالی میتوانید از آنها حمایت کنید. طبق قوانین فعلی، مقدار لازم برای آن، سالانه حدود 11208 یورو است.
- هیچ مبلغ مشخصی برای حداقل درآمد شما وجود ندارد. اما به طور کلی باید حداقل 500 یورو به ازای هر کدام از اعضای خانواده خود درآمد داشته باشید.
- باید شغل مناسبی داشته باشید. سپس میتوانید برای بردن اعضای خانواده خود اقدام کنید.
- افرادی که تابعیت آلمان را دارند، راحتتر میتوانند خانواده خود را به آنجا ببرند. در چنین شرایطی، نیازی نیست ثابت کنید که میتوانید زندگی خود و خانوادهتان را به تنهایی تامین کنید. وسعت مسکن نیز اهمیت ندارد. با این حال، تحت هر شرایطی خانواده شما باید با زبان آنجا آشنا باشد.
ویزای پیوست دانشجویی المان
اگر دانشجو باشید و بخواهید خانواده خود را به آلمان بیاورید، میتوانید از ویزای پیوست دانشجویی (ویزای غیر همزمان آلمان) استفاده کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که در طول تحصیل، همه اعضای خانوادهتان نمیتوانند به شما ملحق شوند.
به طور کلی با توجه به شرایط شما، تنها همسر، فرزند و والدین میتوانند به شما ملحق شوند. توجه داشته باشید شرایط ویزای خانواده بر اساس افرادی که ملحق میشوند، متفاوت است. مثلا مدارک ویزای پیوست سفارت آلمان برای پیوستن فرزندان با مدارک لازم برای همسرتان یکسان نیست. ویزای پیوست دانشجویی المان حداقل مطابق با مدت تحصیل شما معتبر است. مثلا اگر در حال گذراندن دوره کارشناسی ارشد هستید، روادید خانواده حداقل 2 سال اعتبار دارد.
از مزایای این نوع روادید، اجازه کار برای اعضای خانواده شما است، البته باید موفق به اخذ اقامت شده باشند. زمانی که خانواده شما وارد این کشور شدند، باید به اداره امور اتباع خارجی بروند و مجوز خود را دریافت کنند. پس از آن، اجازه کار دارند.
همچنین ممکن است مدارک لازم برای ویزای پیوست سفارت آلمان فقط مواردی که در بالا توضیح دادیم نباشد و سفارت از شما مدارک بیشتری را درخواست کند. مثلا اگر بخواهید در دوران تحصیل برای این ویزا اقدام کنید، علاوه بر اینکه باید مسئولیتهای مالی را بر عهده بگیرید، باید مدارک زیر را نیز تحویل دهید:
- دعوتنامه؛
- ارائه مدرکی به نام Meldebescheinigung که نشان میدهد آدرس محل زندگی شما ثبت شده است.
- ارائه انگیزه نامه.
توجه داشته باشید مدت زمان صدور ویزای پیوست آلمان از نوع دانشجویی مانند انواع دیگر ویزای پیوست است. به این معنا که بعد از 3 ماه، میتوانید آن را دریافت کنید.
مجوز اقامت و ویزای خانواده آلمان
اقامت آلمان مجوزی است که برای اعضای خانواده شهروندان آلمانی و مقیم خارجی صادر میشود. اتباع خارجی که میخواهند به اعضای خانواده خود در آلمان بپیوندند، باید آن را داشته باشند. همسر، فرزندان کوچک یا مجرد و والدین شما پس از ورود به این کشور، 3 ماه وقت دارند تا آن را دریافت کنند. همچنین بهتر است آنها حدود 6 هفته قبل از انقضای این نوع روادید، برای اخذ مجدد آن درخواست دهند.
معمولا حدود 4 تا 6 هفته طول میکشد تا اداره اتباع خارجی مسئول، به درخواست شما رسیدگی کند و برای ثبت درخواست خود باید حدود 100 یورو پرداخت کنید. مدارک لازم برای دریافت این نوع مجوز با درخواست ویزا تفاوتی ندارد. با این حال در فهرست زیر به مدارکی اشاره کردهایم که هنگام درخواست باید آنها را تحویل دهید:
- تکمیل فرم درخواست: میتوانید آن را در وبسایت اداره اتباع خارجی آلمان مشاهده کنید؛
- گذرنامه معتبر: پاسپورت شما باید صفحات خالی و برای چند ماه اعتبار داشته باشد؛
- عکس جدید؛
- گواهی ازدواج؛
- گواهی زبان آلمانی (سطح A1)؛
- گواهی ثبت آدرس محل زندگی؛
- مدرک اقامت (مثلا قرارداد اجاره خانه)؛
- بیمه سلامت: باید به جای بیمه مسافرتی، بیمه درمانی قانونی را ارائه دهید؛
- اثبات تمکن مالی کافی؛
- ترجمه مدارک به زبان آلمانی.
اعتبار این نوع مجوز یک سال است، اما اگر واجد شرایط بودید ممکن است بتوانید برای زندگی به شکل دائم درخواست دهید.
یکی از مزایای دریافت ویزای پیوست به آلمان، اخذ اقامت دائم پس از چند سال زندگی در آنجا است. اگر در این کشور شاغل باشید، پس از 3 سال میتوانید برای دریافت این مجوز اقدام کنید. همچنین اعضای خانواده تحت تکفل شهروندان آلمانی میتوانند پس از 5 سال برای آن، درخواست دهند. البته باید شرایط زیر را داشته باشید:
- بتوانید زبان آلمانی را در سطح B1 صحبت کنید؛
- ثابت کنید که قصد ادامه زندگی با بستگان خود را دارید؛
- درآمد شخصی داشته باشید و به کمکهای دولت وابسته نشوید؛
- مجوز کار داشته باشید.
سخن نهایی
ویزای اتحاد خانواده آلمان روادیدی است که برای اقوام ساکنان غیرآلمانی مانند همسر و فرزندان آنها صادر میشود. یعنی کسانی که دوست دارند پس از مدتی زندگی در این کشور، خانواده خود را نیز به آنجا ببرند، به این ویزا نیاز دارند. از مهمترین مزایای آن باید به تحصیل در بهترین مدارس، کسب تجربه و پیدا کردن کار اشاره کنیم. ما در این مقاله، قوانین مربوط به ویزای پیوست آلمان و شرایط آن را توضیح دادیم تا در مسیر مهاجرت خود به آنجا، با مشکلی روبهرو نشوید.
منبع
سلام وقت بخیر من دارم برای ویزای پیوست غیر همزمان به همسر دانشجو اقدام میکنم تمکن مالی من و فرزندم چقدر باید باشه؟
قواعد مرتبط با میزان تمکن مالی، پیوسته در حال تغییر است اما به طور کلی در خصوص شما بیش از 800 یورو و در خصوص فرزند، کمتر از این مقدار است. در هر حال، ملاک وجود یا عدم وجود تمکن، معمولا همسر شما و توانایی مالی ایشان است.