تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

صفحه اصلی » وبلاگ » اقامت از طریق سرمایه گذاری

اقامت سرمایه گذاری

اقامت سرمایه گذاری

اقامت از طریق سرمایه گذاری

سحر هدایت توسط سحر هدایت
نوامبر 27, 2023
در جزئیات مهاجرت
0

یکی از روش‌های امن برای مهاجرت و یکی از مصادیق اقامت خارجی، اقامت سرمایه گذاری است. این گزینه به خصوص بیشتر مناسب افرادی است که بودجه قابل توجهی دارند و در کشور خودشان با مشکلات و موانع اقتصادی روبه‌رو می‌شوند. بنابراین آن‌ها ترجیح می‌دهند پول خود را در جایی به کار بگیرند که ثبات بیشتری داشته باشد و بتوانند رفاه و کیفیت زندگی بیشتری را تجربه کنند.

از طرفی تعداد کشورهایی که پلن انواع اقامت و دریافت شهروندی با سرمایه‌گذاری یا همان پلن ویزای طلایی را ارائه می‌دهند، هر روز بیشتر و بیشتر می‌شود. این کشورها در اولویت کسانی قرار می‌گیرند که می‌خواهند ضمن بهره مندی از امکانات و امنیت مالی بیشتر، درآمدی منفعل و همیشگی داشته باشند.

سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی برای تحقق شرایط شهروندی آن‌ها، علاوه بر ارزش کوتاه مدت در طولانی مدت نیز بازدهی خوبی دارد. از طرفی هرچه پول بیشتری داشته باشید، در کشورهای سطح بالاتری اقامت سرمایه گذاری ‏خواهید گرفت و کیفیت زندگی شما بیشتر می‌شود. همچنین نوسان‌های منطقه‌ای و جهانی تاثیر کمتری روی روند زندگی شما خواهد گذاشت.

پس در این مقاله اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری را بررسی می‌کنیم تا روش‌های مختلف آن و شرایط لازم را بدانید.

اقامت از طریق سرمایه گذاری

اقامت سرمایه گذاری، مطمئن‌ترین راه مهاجرت

اقامت سرمایه گذاری راهی مطمئن برای انواع مهاجرت به کشورهای دیگر است که بسیاری از افراد آن را به دلیل سهولت و روند سریعی که دارد، امتحان می‌کنند. انتخاب این گزینه به مهاجران این امکان را می‌دهد تا با هزینه کردن در کشورهای مختلف، اقامت دائم یا تابعیت آن‌ها را بگیرند و با توجه به قوانین مهاجرت و قوانین اقامت کشور مقصد از مزایای زیادی بهره مند شوند.

دریافت اقامت با هزینه کردن در یک کشور خارجی مانند خرید ملک یا راه‌اندازی کسب و کار، از این نظر محبوبیت دارد که فقط باید قوانین مربوط به آن کشور را رعایت کنید. چون متقاضیان می‌توانند به سادگی و بدون نیاز به شرایط خاصی مانند داشتن مدرک زبان یا رزومه قوی، فقط با انتقال پول خود به کشورهای با اقتصاد پایدار و سیستم حمایتی قوی، کارت اقامت دائم یا شرایط تابعیت آن‌ها را کسب کنند.

از طرفی، این روش برای کسانی که می‌خواهند امنیت مالی و اجتماعی قابل توجهی برای خود و خانواده فراهم کنند، گزینه‌ای مناسب است. آن‌ها از طریق اقامت سرمایه گذاری، از مزایای مالی و اجتماعی کشور مقصد استفاده می‌کنند و امکانات بیشتری خواهند داشت. البته کشورهای مختلف با ارائه چنین طرح‌هایی از مزایای زیادی بهره مند می‌شوند. مثلا آن‌ها با جذب سرمایه گذاران خارجی می‌توانند اقتصاد خود را تقویت کنند و نرخ اشتغال را برای نیروهای کار داخلی خود افزایش دهند.

بااین‌حال اگر قصد دارید برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید، باید شرایط و قوانین مربوطه را به‌طور کامل بشناسید و بررسی کنید. چون هر کشور شرایط گوناگونی دارد و مقدار پولی که باید صرف کنید، متفاوت است.

انواع روش‌های سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی

سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی به 2 روش اصلی تقسیم می‌شود:

سرمایه‌گذاری مستقیم

در این طریقه اقامت، فرد در کشور مورد نظر به طور مستقیم روی یک یا چند کسب و کار یا پروژه سرمایه گذاری می‌کند که می‌تواند شامل تاسیس شرکت، خرید املاک یا سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف باشد. این روش اقامت سرمایه گذاری به ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی کشور مقصد نیز کمک می‌کند و زیرمجموعه‌‌های آن عبارتند از:

  1. از طریق سرمایه‌گذاری روی استارتاپ: این روش به دلیل بالا بودن ریسک، پربازده و جذاب بودن بازار استارتاپ‌ها و شرکت‌های نوپا برای افرادی مناسب است که ریسک‌پذیری بالایی دارند و می‌خواهند به سود فراوانی برسند. با کمک این روش، اقامت استارتاپ دریافت خواهید کرد.
  2. از طریق خرید بیزنس: اگر سرمایه‌گذاری روی شرکت‌های پایدار را ترجیح می‌دهید و آستانه ریسک شما کم است، این گزینه را پیشنهاد می‌کنیم. چون کسب و کار موجود تاریخچه و درآمدش پایدارتر است و معمولا این روش، ریسک کمتر و بازدهی بیشتری نسبت به اقامت ثبت شرکت دارد.
  3. از طریق کارآفرینی: در این روش پول فرد صرف تاسیس یک کسب و کار جدید می‌شود. باید دقت کنید که با انتخاب این مورد باید ریسک بالای آن را بپذیرید، البته بازدهی نیز ممکن است بالا باشد. اگر ایده‌ای جدید دارید یا می‌خواهید خدمات یا محصولی نوین را به بازار عرضه کنید، این روش اقامت سرمایه گذاری را انتخاب کنید و اقامت کارآفرینی بگیرید.
  4. از طریق ثبت شرکت: در این روش باید یک شرکت در کشور مقصد ثبت کنید و ویزای ثبت شرکت بگیرید. افرادی این گزینه را انتخاب می‌کنند که قدرت مدیریتی دارند و می‌توانند عملیات و منابع یک کسب و کار را به صورت بهینه کنترل کنند. این روش شامل هزینه‌های ثبت شرکت، حقوق و دستمزد کارمندان و سایر هزینه‌های مرتبط با راه اندازی یک شرکت می‌شود.
  5. از طریق خود اشتغالی: با انتخاب این روش اخذ اقامت سرمایه گذاری، پول خود را صرف تاسیس یک کسب و کار جدید با استفاده از مهارت‌ها و تخصص‌های خودتان می‌کنید. اگر توانایی کنترل منابع کسب و کار و رهبری مستقیم دارید، به سمت این گزینه بروید. این نوع سرمایه‌گذاری معمولا از طریق استفاده از بودجه شخصی، قرض گرفتن یا به‌کارگیری سایر منابع شخصی انجام می‌شود.

سرمایه‌گذاری غیرمستقیم

در این روش گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری، فرد به‌صورت غیر مستقیم پول خود را از طریق صندوق‌های مربوطه، بورس، صندوق‌های پرداخت سهام و … هزینه می‌کند. اگر تمایلی به مدیریت مستقیم کسب و کار ندارید یا ریسک کمتری را می‌پسندید، این روش گزینه‌ای مناسب‌تر برای شما و زیر مجموعه‌های آن به شرح زیر است:

  1. از طریق خرید ملک: در این روش اقامت سرمایه گذاری، از بودجه خود در بازار املاک و مستغلات برای کارهایی مانند خرید و ساخت ملک مسکونی، تجاری یا صنعتی استفاده می‌کنید. چنین راهی برای افرادی که بازارهای پایدار و کم ریسک را ترجیح می‌دهند، مناسب خواهد بود. روش اقامت اروپا با خرید ملک یکی از مصادیق همین روش است. این روش نیز به دو صورت مستقیم با خرید ملک و غیر مستقیم با سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه گذاری ملکی ‏(‏REITs‏) انجام می‌شود. اگر هدف شما بازدهی خوب و مزایای مالیاتی مختلف است، این روش ایده آل خواهد بود. البته بعضی از ریسک‌های مرتبط با این روش شامل نوسانات بازار ملک، هزینه‌های نگهداری ملک و مسائل حقوقی مربوط به املاک می‌شود.
  1. از طریق اهدا: سرمایه‌گذاری از طریق اهدا یا Donation به معنای انتقال دارایی‌های مالی یا غیرمالی به شخص حقیقی یا حقوقی بدون داشتن انتظاری خاص و برگشت پول است. با انتخاب این روش می‌توانید پول خود را به یک فعالیت خیرخواهانه اختصاص دهید یا به یک خیریه کمک کنید. در بسیاری از موارد هدف، حمایت از جنبه‌های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و سلامت کشور مقصد است. اگر این روش را انتخاب کرده‌اید، می‌توانید پول، مالیات، زمین، مواد غذایی یا لوازم خانگی را به ارگان یا شخص خاصی اهدا کنید. انجام این کار فعالیتی انسان دوستانه و اخلاقی است و تاثیر زیادی روی روند گرفتن مجوز اقامت سرمایه گذاری و همچنین جوامع و افراد مختلف دارد. به همین دلیل چنین راهی برای افرادی که قصدشان ایجاد تغییرات اجتماعی و حمایت از پروژه‌های خیریه است، مناسب خواهد بود.

اقامت سرمایه گذاری

برنامه‌های مهاجرت و اقامت از طریق سرمایه گذاری

بسیاری از کشورها برنامه‌ها و روش های مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری ویژه خود را دارند که به متقاضیان امکان می‌دهد با انتقال پول خود به کشور مقصد، اجازه اقامت دائم یا شهروندی آنجا را بدست آورند. حداقل پول لازم برای گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشورهای مختلف را در فهرست زیر مشخص کرده‌ایم:

  1. اتریش: 2 میلیون یورو در کسب و کار یا 10 میلیون یورو در اموال شخصی؛
  2. مالتا: 1 میلیون یورو در اموال شخصی یا صندوق سرمایه گذاری ملکی؛
  3. مقدونیه: 400 هزار یورو در کسب و کار؛
  4. ترکیه: 500 هزار دلار در اموال شخصی یا 250 هزار دلار در اوراق بهادار دولتی؛
  5. آنتیگوا و باربودا:‏ 100 هزار دلار در صندوق سرمایه گذاری ملکی؛
  6. دومینیکا:‏ 100 هزار دلار در صندوق سرمایه گذاری ملکی؛
  7. گراندا:‏ 150 هزار دلار در کسب و کار؛
  8. سنت کیتس و نویس: 150 هزار دلار در صندوق سرمایه گذاری ملکی؛
  9. سنت لوسیا:‏ 100 هزار دلار در کسب و کار؛
  10. مصر: 500 هزار دلار در کسب و کار؛
  11. اردن: 1.5 میلیون دلار در اموال شخصی یا 1 میلیون دلار در کسب و کار؛
  12. قبرس:‏ 2 میلیون یورو در اموال شخصی یا 2 میلیون یورو در کسب و کار؛
  13. یونان:‏ 250 هزار یورو در اموال شخصی یا 400 هزار یورو در کسب و کار؛
  14. ایرلند:‏ 1.2 میلیون یورو در کسب و کار؛
  15. ایتالیا:‏ 2 میلیون یورو در کسب و کار؛
  16. لوکزامبورگ: 500 هزار یورو در کسب و کار؛
  17. موناکو: 1 میلیون یورو در کسب و کار؛
  18. هلند:‏ 1.25 میلیون یورو در کسب و کار؛
  19. پرتقال:‏ 350 هزار یورو در کسب و کار یا 1 میلیون یورو در اموال شخصی؛
  20. اسپانیا:‏ 500 هزار یورو در کسب و کار یا 2 میلیون یورو در اموال شخصی؛
  21. سوئیس:‏ 1 میلیون فرانک در کسب و کار یا 1.8 میلیون فرانک در اموال شخصی؛
  22. انگلستان:‏ 2 میلیون پوند در کسب و کار؛
  23. کانادا:‏ 1.2 میلیون دلار در کسب و کار؛
  24. آمریکا:‏ 900 هزار دلار در کسب و کار یا 1.8 میلیون دلار در اموال شخصی؛
  25. استرالیا:‏ 1.5 میلیون دلار در کسب و کار؛
  26. مالزی:‏ 250 هزار دلار در کسب و کار؛
  27. سنگاپور: 2.5 میلیون دلار در کسب و کار.

سخن نهایی

مهاجرت به اروپا و سایر قاره‌ها به روش‌های زیادی امکان‌پذیر است. اقامت سرمایه گذاری یکی از آن‌ها محسوب می‌شود که سریعتر و مطمئن‌تر قابل انجام است. زیرا افراد می‌توانند به سادگی و تنها با صرف هزینه در کشورهای دارای اقتصاد پایدار با کارهایی مانند خرید ملک یا ثبت شرکت، اقامت موقت و دائم آن‌ها را بگیرند و حتی موفق به اخذ تابعیت شوند.

البته هر کشور شرایط و قوانین خاص خود را برای متقاضیان خارجی دارد. اما اکثر آن‌ها مزایای مالی و اجتماعی گوناگونی را در اختیار افراد قرار می‌دهند. بنابراین توصیه می‌کنیم قبل از اقدام به این کار برنامه‌های مختلف سرمایه‌گذاری را بررسی کنید تا انتخاب شما متناسب با شرایط و بودجه شخصی باشد.

منبع:
https://www.henleyglobal.com/countries

برچسب ها: مهاجر
سحر هدایت

سحر هدایت

سحر هدایت از کارشناسان مهاجرتی وب سایت «تازحل» و از علاقه مندان به حوزه تالیف مقالات مرتبط با مهاجرت خارجی است. «سحر» بخشی از اطلاعات، تجارب و مطالعات روزانه خود را از طریق وبلاگ تازحل با کاربران در میان می‌گذارد.

نوشته‌ی بعدی
وکیل مهاجرت اسپانیا

خدمات و نکات تنظیم قرارداد با وکیل مهاجرت برای اسپانیا چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییتر یوتیوب لینکدین تلگرام
لوگو تازحل

«تازحل» این افتخار را دارد که به عنوان یک مجموعه مهاجرتی متخصص، خدمات مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپی (ویزای کارآفرینی) و مهاجرت از طریق ویزای کار را در اختیار شما قرار دهد.

تازحل

  • ثبت شکایات
  • شرایط و قوانین
  • حریم خصوصی
  • وبلاگ

نشانی:

دفتر ایران: شیراز – خیابان شمس تبریزی – کوچه 9 – فرعی اول – واحد 3

دفتر لهستان: ورشو – سنکسوآ ۴۴۰۱

تلفن تماس:

9903459792 (98+)

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.