تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
021-71053960
تازحل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

صفحه اصلی » وبلاگ » گرفتن ویزا؛ چطور ویزا بگیریم؟ + چند مثال کاربردی

گرفتن ویزا

گرفتن ویزا

گرفتن ویزا؛ چطور ویزا بگیریم؟ + چند مثال کاربردی

هادی طارمی توسط هادی طارمی
آوریل 27, 2023
در جزئیات مهاجرت
0

گرفتن ویزا به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های مهاجرت، اقامت و در نهایت، از تاثیر گذارترین مراحل به منظور دستیابی به تابعیت خارجی محسوب می‌شود و پروسه‌ مخصوص به خود را دارد. شما باید برای این امر برنامه ریزی کنید و دلایل موجهی را برای کسب ویزا داشته باشید. دلایل موجهی که می‌توان از طریق آن ویزا گرفت،‌ متنوع است. مهمترین دلایل عبارت‌اند از:

  1. تحصیل؛
  2. کار؛
  3. سرمایه گذاری؛
  4. کارآفرینی؛
  5. ثبت شرکت.

قبل از دریافت ویزا، با وکیل مهاجرت مشورت کنید. زیرا این فرآیند زمان بر و پر چالش است.

در این نوشتار تلاش داریم که کلیه روش‌های ویزا شدن را بیان کنیم و پیش نیازهای هر یک را توضیح دهیم. در صورتی که در این زمینه سوالی دارید، با ما تماس بگیرید.

ویزا گرفتن

ویزا گرفتن چیست؟

قبل از پاسخ به این سوال،‌ ابتدا یک تعریف روشن را از ویزا بیان می‌کنیم. ویزا یا روادید، سندی است که به شما اجازه می‌دهد به قلمروی یک کشور خارجی وارد شوید و در آنجا، برای مدت مشخصی اقامت داشته باشید. به بیانی ساده، ویزا مجوز معتبر ورود به یک کشور خارجی را فراهم می‌کند.

معمولا ویزا به صورت مهر یا برچسب بر روی گذرنامه شما قرار می‌گیرد. نهاد واجد صلاحیت برای صدور ویزا، سفارت یا کنسولگری کشوری است که قصد ورود به آنجا را دارید. البته در برخی از موارد، شما نیاز به ویزا ندارید. به این معنا که برخی از کشورها، بر اساس توافقات دو یا چند جانبه، روادید را برای اتباع کشورهای خاص لغو کرده‌اند. زمانی که ویزای شما صادر می‌شود، اطلاعات مهمی بر روی آن قید خواهد شد. این اطلاعات شامل هدف بازدید، مدت اقامت و تاریخ اعتبار ویزا است.

اهداف مختلفی برای کسب ویزا وجود دارد. این اهداف عبارت اند از:

  • هدف توریستی؛
  • هدف دانشجویی؛
  • هدف کاری؛
  • هدف تجاری و سرمایه گذاری.

به همین ترتیب، مدل‌های مختلف ویزا شامل ویزای توریستی، ویزای دانشجویی، ویزای کاری، ویزای تجاری و سرمایه گذاری می‌شود. هر یک از این ویزاها، پیش نیاز، رویه و اسناد مخصوص به خود را دارد.

چطور ویزا بگیریم؟

فرآیند صدور ویزا، اصول و پیش نیازهایی دارد. این پیش نیازها توسط سفارت یا کنسولگری هر کشوری که قصد سفر به آنجا را دارید مشخص می‌شود. در این بخش، به صورت کلی فرآیند ویزا شدن را توضیح می‌دهیم.

  1. ارسال اپلیکیشن ویزا: شما باید ابتدا اپلیکیشن ویزای خود را به سفارت یا کنسول گری کشور مورد نظر ارسال کنید. البته در برخی از مواقع، کارگزارانی وجود دارند که امور سفارت و کنسول گری کشورها را به نمایندگی‌ آن‌ها انجام می‌دهد. VFS، یکی از کارگزاران مشهور در این زمینه است. همراه اپلیکیشن خود، باید اسناد و مستندات لازم را مطابق با اهداف سفرتان ارائه دهید.
  2. ارزیابی اپلیکیشن ویزا: پس از ارسال اپلیکیشن و ارائه اسناد و مستندات لازم، سفارت یا کنسولگری، تمام اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند. در این مرحله، سفارت با بررسی کلیه اسناد ارائه شده توسط شما، صلاحیت یا عدم صلاحیت شما برای ویزا شدن را احراز خواهد کرد. این بررسی‌ها شامل بررسی پیشینه، وضعیت مالی، سابقه کیفری، سابقه سفر و سایر جزئیات ضروری فرد می‌شود.
  3. مصاحبه: نسبت به نوع ویزایی که برای آن اپلای می‌کنید، این امکان وجود دارد که شما برای مصاحبه توسط سفارت یا کنسول گری دعوت شوید. چنین مصاحبه‌هایی برای دریافت اطلاعات تکمیلی از شما خواهد بود.
  4. صدور ویزا: در صورت تکمیل بودن پرونده شما، ویزا صادر می‌شود و در پاسپورت شما قرار می‌گیرد. شرایط اقامت از قبیل مدت آن و همچنین هدف سفر و سایر جزئیات بر روی ویزا قید خواهد شد.

اخذ ویزا

اخذ ویزا: مدل‌های مختلف ویزا را بشناسید

همانطور که بیان شد، ویزاها بر اساس مدت انواع اقامت، هدف سفر و عوامل دیگر متفاوت خواهد بود. در این بخش به بررسی مدل‌های مختلف ویزا می‌پردازیم.

ویزای یکبار ورود – Single Entry Visa

همانطور که از نام ویزای یکبار ورود مشخص است،‌ این ویزا، اجازه ورود به یک کشور را تنها یک بار و در یک دوره خاص می‌دهد. به عبارت دیگر، اگر شما پس از ورود به کشور خارجی از آن کشور خارج شوید، ویزای شما منقضی خواهد شد. به همین ترتیب، شما باید برای گرفتن مجوز ورود، مجددا اقدام کنید. برای مثال فرض کنید که شما ویزای توریستی کشور هلند را گرفته‌اید. ویزای توریستی هلند، ویزای یکبار ورود است. این ویزا تنها برای ۳ ماه مهلت دارد. در صورتی که شما با این ویزا وارد کشور هلند شوید و سپس تصمیم به خروج از آن بگیرید، دیگر نمی‌‌توانید به آن وارد شوید.

ویزای دوبار ورود – Double Entry Visa

با ویزای دوبار ورود، می‌توانید تنها دوبار و در بازه زمانی مشخص، به کشور خارجی مورد نظر سفر کنید. به این معنا که دارنده ویزا می‌تواند با داشتن این ویزا، پس از ورود به کشور خارجی، از آن خارج شود. در این مرحله، دارنده ویزا نیاز به گرفتن مجوز دیگری ندارد و می‌تواند با همان ویزا، مجددا به خاک کشور صادر کننده ویزا وارد شود. این نوع ویزا اغلب توسط مسافرانی استفاده می‌شود که قصد دارند در طول سفر خود از یک کشور همسایه یا مقصدهای متعدد بازدید کنند.

ویزای چند بار ورود – Multiple Entry Visa

ویزای چند بار ورود، از مطلوب‌ترین مدل‌های ویزا است. این ویزا به شما اجازه ورود و خروج از کشور را در طول یک دوره خاص به صورت چندین باره می‌دهد. بنابراین پس از هر بار خروج از کشور، شما می‌توانید بدون دغدغه وارد آن شوید. اغلب ویزای چندبار ورود، برای تاجران و صاحبان کسب و کار صادر می‌شود. زیرا بر اساس ماهیت کاری چنین افرادی، ‌آن‌ها باید قادر باشند هر وقت که نیاز است از کشور خارج و به آن وارد شوند. معمولا ویزای ثبت شرکت و ویزای کارآفرینی در این دسته بندی قرار می‌گیرد.

گرفتن ویزا

ویزای بلند مدت – Long Term Visa

چنانچه قصد دارید برای فعالیت‌های کاری، تحصیلی یا خانوادگی به کشور دیگری سفر کنید، به ویزای بلند مدت نیاز خواهید داشت. زیرا فعالیت‌های فوق، به گذراندن زمان بیشتری نیاز دارد. ویزای بلند مدت این امکان را به شما می‌دهد که نسبت به نوع ویزای صادر شده، از چندین ماه تا چندین سال در کشور خارجی اقامت داشته باشد. برای مثال، معمولا ویزای کار و ویزای استارتاپ از مصادیق ویزای بلند مدت محسوب می‌شوند که به ویژه به منظور مهاجرت به اروپا به شما کمک خواهند کرد.

ویزای کوتاه مدت  – Short Term Visa

ویزای کوتاه مدت برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند برای مدت کوتاهی در یک کشور اقامت کنند. این ویزا برای اهدافی همانند گردشگری، پزشکی و تجاری صادر می‌شود و سقف اعتبار آن تا ۹۰ روز خواهد بود. به عنوان مثال، ویزای بیزینس و ویزای تجاری در این دسته بندی قرار می‌گیرند.

ویزای ترانزیت – Transit Visa

ویزای ترانزیت برای مسافرانی صادر می‌شود که از یک کشور، برای رسیدن به مقصد نهایی خود عبور می‌کنند. برای مثال فرض کنید شما قصد سفر از نیویورک به سیدنی را دارید و باید در طول مسیر خود در سئول توقف کنید. در این حالت شما موظف هستید از مقامات مهاجرتی سئول ویزای ترانزیت دریافت کنید. چنین ویزایی بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت اعتبار دارد. البته در برخی موارد،‌ ممکن است اعتبار این ویزا کمتر یا بیشتر از بازه زمانی مطرح شده باشد.

نیاز به مشاوره اخذ ویزا دارید؟

در این صورت با کارشناسان ارشد تازحل در ارتباط باشید. وکیل ویزا تازحل در مشاوره اعطای ویزا، ابتدا اطلاعاتی کلی را در مورد وضعیت شما دریافت می‌کند. پس از ارزیابی وضعیت شما، بهترین طریقه ویزا گرفتن را به شما پیشنهاد می‌دهیم. پس از نهایی کردن تصمیم‌تان، در صفر تا صد گرفتن روادید نیز همراه شما خواهیم بود.

فرایند آغاز راه مهاجرت با مجموعه حقوقی تازحل به شرح زیر است:

  1. ارائه مشاوره تخصصی؛
  2. پیشنهاد کشورهای مناسب با انتظارات و وضعیت شما؛
  3. آغاز فرآیند کسب ویزا؛
  4. مراجعه به سفارت؛
  5. دریافت ویزا با موافقت مامور سفارت.
برچسب ها: مهاجر
هادی طارمی

هادی طارمی

«هادی» به عنوان کارشناس ارشد حقوق بین الملل و به عنوان یکی از کارشناسان مهاجرتی تیم «تازحل» در حال فعالیت است. او بخشی از مطالعات و تجارب خود را در این حوزه از طریق وبلاگ رسمی تازحل، در اختیار علاقه مندان قرار می‌دهد.

نوشته‌ی بعدی
مدارک ویزا

مدارک ویزا؛ همه اطلاعاتی که در این مورد نیاز دارید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییتر یوتیوب لینکدین تلگرام
لوگو تازحل

«تازحل» این افتخار را دارد که به عنوان یک مجموعه مهاجرتی متخصص، خدمات مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپی (ویزای کارآفرینی) و مهاجرت از طریق ویزای کار را در اختیار شما قرار دهد.

تازحل

  • ثبت شکایات
  • شرایط و قوانین
  • حریم خصوصی
  • وبلاگ

نشانی:

دفتر ایران: شیراز – خیابان شمس تبریزی – کوچه 9 – فرعی اول – واحد 3

دفتر لهستان: ورشو – سنکسوآ ۴۴۰۱

تلفن تماس:

9903459792 (98+)

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمام حقوق برای تازحل (TaZohal) محفوظ و کلیه محتواها و مطالب موجود در این وب سایت، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.